Club van 100

Begin 2002 is de Club van Honderd opgericht. De Club van Honderd is opgericht om de voetbalvereniging financieel te ondersteunen. Deze ondersteuning bieden wij op zaken, waar de vereniging anders geen geld voor vrij zou kunnen maken en dat is ondertussen al een leuk rijtje met extra’s geworden. Om eens wat voorbeelden te noemen:

•      Jaarlijks terugkerend slaapfestijn voorafgaand aan de jeugdvoetbaldag.
        Dit in samenwerking met de Supportersvereniging.
•      Financiële bijdrage sinterklaasfeest V.V. Ruinen (jaarlijks).
•      Zitbankjes rondom het eerste veld.
•      Omroepinstallatie.
•      Lichtinstallatie korfbalveld.
•      Nieuwe clubvlag.
•      Meerdere doelen (trainingsveld).
•      Hometrainer (verzorgingskamer).
•      Financiële bijdrage voor de defibrillator.
•      Financiële bijdrage “voetbalkasten” bij de kleedkamers.
•      Beamer in de kantine.
•      4 wedstrijddoelen F en E jeugd.
•      Aanvoerdersbandjes elftallen V.V. Ruinen.
•      Picknickbanken kantine.
•      Tenue clubscheidsrechters.
•      2 Tafels Supportersvereniging
•      Busreis A B C Jeugdtoernooi (jaarlijks)
•      Financiële bijdrage jasjes jeugd V.V. Ruinen
•      Financiële bijdrage shirts kantinepersoneel
•      Statafels kantine
•      Dugouts veld 2 en veld 3

Onderstaande ideeën worden in 2017- 2018 (mogelijk) tot uitvoer gebracht. Ook hier leveren wij een financiële bijdrage waar mogelijk.

•      Omheining hoofdveld V.V. Ruinen
•      Nieuw scorebord
•      Extra voetbaldoelen voor de jeugd van V.V. Ruinen

Op dit rijtje zijn we al bijzonder trots en we hopen het in de komende jaren nog flink uit te breiden. Dit allemaal dankzij de leden van de Club van Honderd, waarvan er nu ongeveer 40 zijn.

De Club van Honderd is opgericht door spelers en oud spelers van de voetbalvereniging Ruinen. Op het moment bestaat het bestuur van de Club uit 3 leden. Wilfred Hut, Jan Rolf Staal en Jostein Borrel zijn nog regelmatig bezig met het zoeken naar goede doelen binnen de vereniging. Hierin kunt u ook een rol spelen. Hebt u nog een goed idee, waar wij eventueel mee aan de slag kunnen, dan kunt u dat mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mocht u nog iemand weten die lid wil worden van de Club van Honderd, dan kan dat via hetzelfde emailadres. Natuurlijk kunt u ook altijd één van de bestuursleden aanspreken.

We wensen iedereen nog een sportief 2017/2018.

Bestuur Club van Honderd.

Club van 100 VV Ruinen