clubinfo sub-menu

OCR

Met de start van het voetbalseizoen 2012/2013 heeft V.V. Ruinen een  collectief van bedrijven als nieuwe hoofdsponsor. Het hoofdsponsorschap wordt nu ingevuld door 11 bedrijven onder de gezamenlijke naam ‘Ondernemers Collectief v.v. Ruinen’ oftewel ‘OCR’.
Eind vorig voetbalseizoen is het idee van het ‘ondernemerscollectief’ ontstaan. De vereniging was op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor, maar gezien de economische omstandigheden was dat geen makkelijke opgave. Zo is het idee ontstaan om meerdere bedrijven tegelijk te benaderen voor hoofdsponsoring. Als snel werd duidelijk dat bedrijven enthousiast waren over het concept.

Om uiting te geven aan het collectief is er een nieuw logo ontworpen voor het OCR. Daarnaast presenteren de bedrijven zich individueel  met de eigen bedrijfsnamen en logo’s. Dit wordt gedaan door diverse reclame-uitingen op het sportpark van V.V. Ruinen. En het eerste elftal is voorzien van nieuwe tenues en kleding met de uitingen van het OCR..

De voetbalvereniging organiseert enkele malen per jaar een activiteit voor de ondernemers van het OCR om de onderlinge contacten te verstevigen. De eerste activiteit was het ondertekeningen van en de contracten voor het hoofdsponsorschap en  het onthullen van de nieuwe reclame-uitingen op sportpark ‘De Baete’.

De leden van het ‘Ondernemers Collectief v.v. Ruinen zijn: Installatiebedrijf Intechneau, Bork Sloopwerken, Univé Ruinen, De Poort Ruinen , Schildersbedrijf Martijn Hut, Grondverzet R. Luning, Bestaria Ruinen, Autoservice Henk Kelly, Wooncentrum Snoeken Ruinen, Van Aagten projectrealisatie, Ten Heuvel Tours.