sub-menu

Zomerstop? Loopgroep Ruinen traint het HELE jaar door!

Zomerstop??? Daar doen wij niet aan! Loopgroep Ruinen traint het HELE jaar door met een geclassificeerde trainer voor de groep.

Voor alle (team)sporters die te maken hebben met een zomerstop van hun eigen club/vereniging heeft Loopgroep Ruinen een leuk aanbod.

Kom de zomermaanden (juli-augustus) gratis meetrainen om je conditie op peil te houden zodat je in september topfit aan het nieuwe sportseizoen begint!

De trainingen vinden plaats op woensdagavond, Aanvang; 19:00-20:15 uur

Locatie: Juli-parkeerplaats Witteveen, Augustus-Bezoekerscentrum aan de Benderse

Jullie leden worden van harte uitgenodigd om de komende twee maanden (tijdelijk) aan te sluiten.

Tevens wordt de ZONDAGMORGENDUURLOOP herstart miv zondag 4 juli. Er zijn 2 routes, één van 7,5km en één van 10km. Laagdrempelig, voor elk wat wils.😀 Neem je man/vrouw, vriend(in), buurvrouw/buurman, collega, kennis mee. En dat alles kost je niks😊 na afloop een kopje☕ (met iets lekkers)bij het bezoekerscentrum maakt het helemaal af. (deze is niet gratis). We doen dit ELKE ZONDAG in de EVEN weken!

Aanvang; 9:30 uur

Locatie: Bezoekerscentrum aan de Benderse

Zegt het voort, zegt het voort.

Een sportieve groet

Loopgroep Ruinen