sub-menu

Nieuwe corona regels: toeschouwers weer welkom!

Categorie A senioren

De competities gaan hervat worden met een beperkt inhaalprogramma vanaf 31 januari. De eerste volledige speelronde van de 1ste competitiehelft wordt ingehaald vanaf 7 februari.

Gezien het aantal beschikbare speelmomenten is de druk om een nacompetitie te spelen te groot.

Categorie B veldvoetbal en zaalvoetbal

Alle categorieën in het veldvoetbal (senioren, junioren en pupillen) gaan aankomend weekend 29/30 januari starten met het reguliere programma, zaalvoetbal vanaf 31 januari. De speeldagenkalender blijft voor deze categorie ongewijzigd.

Coronatoegangsbewijs

Een coronatoegangsbewijs is verplicht voor sporters en publiek van 18 jaar en ouder, met uitzondering van mensen die functioneel aanwezig moeten zijn zoals trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, alle vrijwilligers:

• Bij de trainingen wordt deze gecontroleerd door de leider en/of trainer.

• In de sporthal voor het zaalvoetbal, zowel voor het trainen als voor wedstrijden.

• In de kleedkamers, toiletten en de kantine.

Mondkapjes

Mondkapjes zijn verplicht voor sporters vanaf 13 jaar op:

• Binnensportlocaties, behalve tijdens het sporten.

• Binnenfaciliteiten zoals kleedkamers en de kantine.

Sportkantines

Voor en na de wedstrijden is het weer mogelijk om elkaar te ontmoeten en een drankje te drinken in de kantine. Hiervoor gelden wel weer de inmiddels bekende regels:

• 1,5 meter afstand.

• Kantines moeten uiterlijk om 22.00 uur sluiten.

• Een vaste zitplaats is verplicht.

• Bij het verplaatsen in de kantine is een mondkapje verplicht.

• Kantinemedewerkers dienen ook een mondkapje te dragen.