sub-menu

Dr. Hovingbeker voor Judith ter Bork

Judith drHoving Klein

Er zijn net als andere jaren verschillende namen de revue gepasseerd, maar wij kwamen toch snel uit op een persoon die al vele jaren veel werk voor de vereniging gedaan heeft en nog steeds doet. Een doener, recht door zee, maar goed doordacht, iemand met uitstraling en de verantwoordelijkheid neemt.

De persoon waarover wij het hebben, was spelend lid van 2005 tot 2017. Even een tijdje niet gespeeld, maar nu sinds januari 2020 weer spelend lid.

In 2000 gestart als scheidsrechter jeugd, vanaf 2013 scheidsrechter senioren, mei 2013 het bondsdiploma BOS veld met kwalificatie Praktijkbegeleider van topklasse D-Pupillen tot en met 3e klasse.

Judith ter Bork wij hopen jouw nog jaren als vrijwilliger bij de vereniging te houden, dank voor wat je tot nu toe allemaal gedaan hebt.