sub-menu

Afscheid drie bestuursleden tijdens Algemene Ledevergadering

Algemeneledenvergadering
Afgelopen donderdag 10 december 2020 werd voor het eerst in de geschiedenis de Algemene ledenvergadering online gehouden en hopelijk de laatste keer. Tijdens de vergadering hebben we afscheid genomen. Han en Alfred waren niet fysiek aanwezig (thuis ingelogd). De secretaris heeft Bert de bloemen en een waardebon voor een etentje aangeboden namens de vereniging, deze worden bij Han en Alfred thuis aangeboden. We willen ze hierbij nogmaals hartelijk danken voor de jaren inzet.

Alfred Meekhof (mediazaken)
Alfred heeft in de jeugd altijd gevoetbald. Jeugdleider geweest van sept 2012 tot juni 2017. Sinds sept 2017 bestuurslid.

Han Luning (ledenadministratie, ondersteuning/spiegel van de penningmeester):
Han heeft totaal 29 jaar gevoetbald. Hij is bestuurslid sinds augustus 1998. 22 jaar een stabiel bestuurslid. Han wij hadden jouw na zoveel jaren een ander afscheid uit het bestuur gewenst, wees gerust het komt nog, maar zijn wat dat betreft afhankelijk van corona maatregelen. Dus ergens in 2021. Han blijft nog wel actief als vrijwilliger en heeft een nieuwe carrière, zoals Han dat zelf noemt vlagger bij JO15.

Bert Mulder (voorzitter):
Bert is lang geleden bij de pupillen van V.V. Ruinen begonnen. Voetbal nu nog in Ruinen 6 en af en toe 35+, lager kan ook niet meer. Van 2003 tot en met 2017 jeugdbestuur. Vanaf 2014 in het hoofdbestuurslid, eerst als jeugdzaken en vanaf 2017 als voorzitter. Onder leiding van Bert is er op het park heel veel gebeurt. De omheining rond het hoofdveld vernieuwd, nieuwe vloeren in de kleedkamers, keuken vernieuwd een mooi kunstgrasveld en ook nog een mooie overkapping voor de kantine.

De bovenstaande functies hebben tot nu toe helaas nog geen opvolgers gevonden, wij hopen dat er binnenkort toch mensen denken: 'ik wil wel een functie in het hoofdbestuur vervullen van deze mooie vereniging'.