Vrouwenselectie Vv Ruinen zoekt

Vrouwenselectie Vv Ruinen zoekt een nieuwe teammanager en grensrechter.

De Vrouwenselectie van VV Ruinen is een hechte groep van 26 vrouwen die wekelijks op zaterdag gaan voor prestatie en plezier. Teamgevoel is binnen de selectie erg belangrijk! De vrouwen komen uit in de 4e
klasse en hebben het doel om bij de beste 5 teams van de competentie te horen.  Door het vertrek van de grensrechter en teammanager zoeken we voor voetbalseizoen 2019-2020 vervanging.

Vrouwen VV ruinen

Voor het voetbalseizoen 2019-2020 zijn wij opzoek naar mensen voor de volgende functies:

• Teammanager
Als teammanager ben je verantwoordelijk voor randzaken met betrekking tot de wedstrijden zoals; wedstrijdplanning, materiaalbeheer, oefenwedstrijden, ontvangst van tegenstanders en communicatie met spelers. Er wordt verwacht dat je tijdens de wedstrijden aanwezig bent, maar je bent altijd welkom om ook tijdens de trainingen te helpen.

Ervaring met vrouwenteamsport is een pré en eigen inbreng over voetbal is gewenst.

• Grensrechter
Als grensrechter ben je verantwoordelijk voor het assisteren van de scheidsrechter.

Er wordt verwacht dat je tijdens de wedstijden aanwezig bent en waar nodig de teammanager ondersteund.

Mocht je interesse hebben in één van deze functies of ken jij iemand die dit misschien wel zou willen, dan komen wij graag met u in contact.