V.V. Ruinen deelgenomen aan de Open Huis Gesprekken in de Mariakerk

Zondagmiddag 25-03-2018 heeft de v.v. Ruinen deelgenomen aan de Open Huis Gesprekken in de Mariakerk te Ruinen. Dit seizoen worden de Open Huis Gesprekken voor het eerst gevoerd met verenigingen uit Ruinen, waar het eerdere seizoenen met individuele Ruunders werd gehouden. Aan de v.v. Ruinen de eer om gezamenlijk met de Badmintonvereniging het spits af te bijten van deze nieuwe invulling.

Bert pastoor
Vanuit het bestuur waren Bert, Gina en Renee aanwezig om het een en ander te vertellen over de voetbalvereniging en op welke manier de v.v. Ruinen een open huis is voor haar leden en haar vrijwilligers. Ook voorzitster Roelien van het jeugdbestuur was aanwezig en heeft gezamenlijk met onder andere Bert gebadmintond in de kerk. Iets wat niet veel mensen kunnen zeggen.

Bert mocht vanuit de v.v. Ruinen een lekenpreek houden, in het kader van vrijwilligers. Lumel Brouwer, voorzitster van de Badmintonvereniging mocht hier vervolgens op aansluiten met een lekenpreek over de meerwaarde van sport. De middag werd afgesloten met een gezamenlijk filmpje over Sport Rune, het initiatief vanuit meerdere verenigingen uit Ruinen om het sportaanbod in Ruinen uitgebreid en in stand te houden.

Wij vonden het een zeer geslaagde middag, waarin wij met veel dank hebben kunnen spreken over onze vereniging en de vrijwilligers die onze vereniging draaiende houden.
Wij willen de organisatie hartelijk danken voor de leuke middag en de uitnodiging! Onderstaande foto’s geven een kleine sfeerimpressie van de middag.
De volgende Open Huis Gesprekken vinden plaats op zondag 08 april om 16.30 uur, waar Muziekvereniging Crescendo en Ruunder Basalt acte de présence zullen geven.