Start aanleg kunstgrasveld

Dinsdag 22 oktober hebben wij als vereniging vanuit de gemeente de Wolden de definitieve bevestiging gekregen dat er gestart kan worden met de aanleg van het kunstgrasveld! Dit houdt in dat er aankomend weekend al begonnen wordt met de werkzaamheden.

De aan- en afvoer van de materialen zal vanaf de parkeerplaats via de ingang voor de ambulance langs het tweede veld verlopen. Om dit mogelijk te maken wordt vrijdag 25 oktober de omheining aan de lange zijde van het tweede veld verwijderd en worden er rijplaten gelegd op de benodigde plekken.

Om de bereikbaarheid van een eventuele ambulance te waarborgen, zal de ingang voor de ambulance tijdelijk verplaatst worden naar de algemene entree.

Veld twee blijft gewoon in gebruik voor wedstrijden. Om op het trainingsveld te komen, loop je langs het hoofdveld naar het korfbalveld (er ligt een pad door de bosjes) en steek je het korfbalveld schuin over richting de sporthal. Dan loop je langs de sporthal en de school naar het trainingsveld.

De verwachting is dat de werkzaamheden circa acht weken in beslag gaan nemen. Wij vragen jullie begrip voor eventuele overlast. Voor vragen kun je contact opnemen met het hoofdbestuur