Samen in actie voor sportpark ‘De Baete’

Beste leden, ouders van leden, vrijwilligers en donateurs,
Wij vragen jullie om samen met VV Ruinen een grote uitdaging aan te gaan: het opknappen van sportpark ‘De Baete’. Het sportpark waar VV Ruinen traint en haar wedstrijden speelt, kan wel een opknapbeurt gebruiken. We willen het sportpark in 2018 graag voorzien van nieuwe omheining, nieuwe bestrating om het veld en de kleedkamers en kantine aanpakken.

Hulp
Om dit mogelijk te maken vragen we jullie hulp en inzet bij de uitvoering van de werkzaamheden. Daarnaast vragen we de jeugd- en seniorenteams om inzamelingsacties te organiseren. Jullie worden hierover binnenkort benaderd door leden van het (jeugd)bestuur.

Verenigingsdag
De vereniging houdt op zaterdag 23 juni 2018 een verenigingsdag: een dag met onder andere een veiling, sponsorloop voor de jeugd en als afsluiter een feest met ‘De Wethouders’. Noteer deze datum alvast in jullie agenda!

Veiling kavels

Vragen

Heb je vragen over deze actie, dan kun je contact opnemen met één van onze (jeugd)bestuursleden of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet,
Namens de V.V. Ruinen,