senioren sub-menu

RL Infra en Timmerman Sierbestrating sponsoren Ruinen 5

Al ruim 15 jaar zijn RL Infra uit Ruinen en Timmerman Sierbestrating uit Ruinerwold sponsoren van het 5e elftal van V.V. Ruinen. Door de jaren heen hebben beide sponsoren de tassen en jassen van het elftal gesponsord.

Afgelopen zondag heeft Ronald Luning namens RL Infra nieuwe sportassen aangeboden en Henri Timmerman en Ria Bloemert namens Timmerman Sierbestrating nieuwe jassen. De sponsoring had direct een positief effect op de sportieve prestaties. De thuiswedstrijd tegen USV werd met maar liefst 5-1 gewonnen!

RL Infra heeft veel kennis, ervaring en know-how op het gebied van Infra. Het bedrijf verzorgt de aanleg van infra en heeft hiervoor alle benodigde machines en materiaal zelf in huis.

Daarnaast levert het bedrijf van Ronald Luning ook grondwerk, bestratingen en een totaal pakket van diensten en materialen, van het machinaal of handmatig straten, aanleg van tuinen, vijvers en paardenbakken tot het leveren van onder andere grond en woudzand uit de eigen zandput.

Timmerman Sierbestrating is specialist in bestrating, terrastegels, siertegels en tuinartikelen. Zowel trendy, nostalgisch als landelijk. Timmerman Sierbestrating heeft een uitgebreide buitenpresentatie en een prachtige showroom aan de Dr. Larijweg 48 in Ruinerwold. Kenmerken van Timmerman Sierbestrating zijn beste prijsgarantie, grootste assortiment en snelle levering.

V.V. Ruinen is bijzonder verheugd met de jarenlange sponsoring van beide bedrijven.
IMG 5987 Ruinen 4IMG 5991 Ruinen 4           IMG 5988 Ruinen 4