senioren sub-menu

Kerstzaalvoetbaltoernooi 2022-2023

Dit jaar organiseert VV Ruinen weer het kerstzaalvoetbaltoernooi. Evenals voorgaande jaren vraagt een goed lopend toernooi een grondige voorbereiding en vandaar dat wij nu als commissie alweer druk bezig zijn. Om een inventarisatie te kunnen maken van de deelnemende teams vragen wij jullie om door te geven of, en met welke teams jullie willen deelnemen aan ons toernooi. Het is hierbij wel van belang om de sterkte van de jeugd- en damesteams er bij te vermelden.

De speeldata zijn: 27 t/m 30 december 2022 en 2 t/m 6 januari 2023. De finale voor de senioren vindt plaats op 6 januari 2023 en de voorrondes 's avonds op 27 t/m 30 december 2022.

Teams:
Indeling van de poules gaat in eerste instantie naar volgorde van de aanmelding van de teams (dit geldt vooral voor de senioren). Wij verzoeken u met klem voor 1 november de opgaves aan ons door te geven. Indien u vragen of opmerkingen heeft mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

De opgave kunt u sturen naar Henk Withaar en Bas Bult via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Hopende op uw deelname en met sportieve groet,

De Kerstzaalvoetbalcommissie v.v. Ruinen