Doe mee met Rabo ClubSupport!

Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterken wij, de Rabobank, clubs met kennis, netwerk en geld. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. Als lid beslis jij mee welke clubs we dat steuntje in de rug geven.

Stemmen

Van 4 tot 24 oktober kun jij je stem uitbrengen op je favoriete club of vereniging. Ben je lid van Rabobank? Dan kun je vanaf 4 oktober stemmen via de app. Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer je drie favorieten en stemmen maar! We ontvangen je stem graag voor 24 oktober.

Uitslag

Van 1 tot en met 14 november zijn de finale uitreikingen en horen alle clubs welke financiƫle ondersteuning ze krijgen.

Voor meer informatie, kijk op de website van de RABOBANK: https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport

We zouden het enorm waarderen als zoveel mogelijk stemmen op V.V. Ruinen worden uitgebracht.

Bij voorbaat dank.

Met vriendelijke groet,