Bestuursleden en voorzitter gezocht!

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een zinvolle en leerzame tijdsbesteding? Denk en praat je graag mee over de richting die een vereniging op moet gaan? Durf je het initiatief te nemen en ben je besluitvaardig? Dan is een bestuursfunctie bij VVRuinen iets voor jou!

Een leuke manier om meer verbonden te raken met je club.

We zijn op zoek naar betrokken bestuurders. Vrijwilligers die weten dat het niet alleen om voetballen draait maar ook om saamhorigheid, teamgeest en respect voor elkaar, in- en buiten het veld. VVRuinen wil graag dat iedereen, jong en oud, met plezier voetbalt bij een gezonde en sportieve vereniging.

Het bestuur vergadert één keer per maand op maandagavond en bestaat uit negen leden. Een aantal functies komen vacant waaronder die van voorzitter.

Wat zijn je taken als voorzitter:

·         Vertegenwoordigt diverse belangen binnen de club en in het bestuur en
          treedt als zodanig naar buiten
·         Vertegenwoordigt de vereniging actief, zowel intern als extern
·         Leidt de bestuurs- en ledenvergaderingen
·         Coördineert de bestuurstaken, delegeert op een stimulerende wijze
·         Zorgt voor een vruchtbare samenwerking binnen de vereniging
·         Onderhoudt contacten met de gemeente en overige samenwerkingspartners
·         Anticipeert op externe ontwikkelingen vanuit het perspectief van de vereniging
·         Bepaalt samen met de andere bestuurders het beleid binnen de vereniging
·         Neemt samen met de andere bestuurders het initiatief om de vereniging organisatorisch, bestuurlijk, financieel en/of sportief op een hoger niveau te brengen

Voel jij je geroepen of heb je interesse in een andere bestuursfunctie? Ben jij bijvoorbeeld creatief en vind je het leuk om social media te beheren? Of ben je goed met cijfers of vind je het juist leuk om zaken te regelen om het spelen mogelijk te maken? Dan is VVRuinen op zoek naar jou!

Heb je interesse en/of wil je meer weten? Neem dan contact op met Bert Mulder, voorzitter VVRuinen (06 51714100) of met één van de andere bestuurders.