Afscheid verzorgsters en spelers

Vrijdag 19 juni hebben we stilgestaan bij het afscheid van onze twee verzorgsters en van twee spelers
van het eerste elftal onder genot van een drankje.

20200619 202336

Rosan Brand en Daniek van Laar stoppen beiden als verzorgster bij de vereniging. Voor Rosan is het niet
meer te combineren vanwege haar werk en studie, voor Daniek is het niet meer haalbaar
om iedere week vanuit Groningen naar Ruinen te reizen. We bedanken beide dames voor hun inzet!

20200619 202204

Alwin Dietz en Methijn Pinxterhuis hebben beiden aangegeven te stoppen met voetballen vanwege blessureleed. We bedanken ze voor hun inzet van de afgelopen jaren, beide mogen terugkijken op een mooie carrière bij onze vereniging! Alwin blijft betrokken bij de vereniging, volgend seizoen zal hij actief zijn als leider bij het eerste elftal. Methijn kon helaas niet aanwezig zijn bij het afscheid, hem zal nog een bos bloemen bezorgd worden.

Bestuur V.V. Ruinen