senioren sub-menu

Voetbalvereniging Ruinen zoekt

Voetbalvereniging Ruinen zoekt voor het seizoen 2019-2020:

Een enthousiaste trainer voor Ruinen 2

Wat verwachten wij van jou:

·         De verzorging van twee trainingen per week (woensdag en vrijdag).

·         De begeleiding van het team op de wedstrijddagen (zondag).

·         Je bewaakt een goede balans tussen de belangen van het team, de vereniging en de individuele spelers.

Wat kun je van ons verwachten:

·         Een leuke groep spelers.

·         Een team dat uitkomt in de reserve 1e klasse KNVB.

·         Uitstekende faciliteiten.

·         Een marktconforme/passende vergoeding.

·         Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Indien je belangstelling hebt, kun je dit kenbaar maken voor 6 mei 2019 door een motivatie en CV te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

10 maart Raptim - Ruinen (0-1) 0-2

  
In de kletsnatte ambiance van Coevorden met een waterkoude temperatuur die nauwelijks boven de 0 graden uitkwam boekte het onder een rode streep verkerende Ruinen een verrassende en verdiende zege. In de beginopstelling ontbrak ditmaal Yorno Lunenborg vanwege een schorsing en derhalve nam Methijn Pinxterhuis weer samen met Wouter de Jonge plaats in het hart van de defensie. Na de 0-4 uitslag in de eerdere onderlinge ontmoeting van dit seizoen probeerde het op een vierde plaats staande Raptim de gasten in een veel te traag tempo te verschalken.

Lees meer

3 maart Twedo - Ruinen (2-0) 2-2

Ruinen leek in Veenoord op het middenterrein van de speedwaybaan, waar de royale motregen gedurende de gehele wedstrijd halsstarrig aanhield, op de 11de nederlaag van dit seizoen af te gaan, maar boekte uiteindelijk de eerste puntendeling.
Trainer Johnny Wassenaar had het team na 4 nederlagen op rij opnieuw aangepast. Yorno Lunenborg stond met Wouter de Jonge weer in het centrum van de verdediging en Anthal Horlings zakte een linie terug en  wisselde zijn spitspositie met Rody Lunenborg. Verbetering leverde dat aanvankelijk niet op, want Twedo wist Ruinen gedurende de gehele beginfase vast te pinnen op de eigen helft. De rappe 1-0 leek een voorbode van een nieuw deceptie, maar Ruinen wist zich in de eerste helft steeds meer onder de opgelegde druk uit te voetballen en werd bij vlagen ook het beter voetballende team. Hoewel er serieuze kansen aan beide kanten werden ontwikkeld leek de ruststand op 1-0 te worden bepaald. In de voorlaatste minuut van het eerste deel werd een wat ongelukkige actie in de verdediging van Ruinen echter beoordeeld als een overtreding en gehonoreerd met een strafschop, die genomen werd door Sander Boer.

Lees meer

Vrouwenselectie Vv Ruinen zoekt

Vrouwenselectie Vv Ruinen zoekt een nieuwe teammanager en grensrechter.


De Vrouwenselectie van VV Ruinen is een hechte groep van 26 vrouwen die wekelijks op zaterdag gaan voor prestatie en plezier. Teamgevoel is binnen de selectie erg belangrijk! De vrouwen komen uit in de 4e
klasse en hebben het doel om bij de beste 5 teams van de competentie te horen.  Door het vertrek van de grensrechter en teammanager zoeken we voor voetbalseizoen 2019-2020 vervanging.

Vrouwen VV ruinen

Voor het voetbalseizoen 2019-2020 zijn wij opzoek naar mensen voor de volgende functies:

  • Teammanager
Als teammanager ben je verantwoordelijk voor randzaken met betrekking tot de wedstrijden zoals; wedstrijdplanning, materiaalbeheer, oefenwedstrijden, ontvangst van tegenstanders en communicatie met spelers. Er wordt verwacht dat je tijdens de wedstrijden aanwezig bent, maar je bent altijd welkom om ook tijdens de trainingen te helpen.

Ervaring met vrouwenteamsport is een pré en eigen inbreng over voetbal is gewenst.

 

  • Grensrechter
Als grensrechter ben je verantwoordelijk voor het assisteren van de scheidsrechter.

Er wordt verwacht dat je tijdens de wedstijden aanwezig bent en waar nodig de teammanager ondersteund.

 

Mocht je interesse hebben in één van deze functies of ken jij iemand die dit misschien wel zou willen, dan komen wij graag met u in contact.

 

U kunt regeren op dit bericht of een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oefenwedstrijden Ruinen 1

Ruinen 1 speelt in de winterstop 3 oefenwedstrijden.

Woensdag  9  Januari    Fit Boys 1 - Ruinen 1  aanvang  20:30 uur
Zondag     13 Januari     Wacker 1 - Ruinen 1  aanvang  14:00 uur
Woensdag 16 Januari     Ruinen 1 -  Wijster 1 aanvang  20:00 uur ( deze wedstrijd wordt gespeeld in Hoogeveen)

Meer artikelen...