senioren sub-menu

Ruinen 1 gepromoveerd naar de 3e klasse

Na een slopende en spannende wedstrijd heeft Ruinen 1 het waar kunnen maken tegen FVV 1 om te promoveren naar de derse klasse.
De wedstrijd werd met 4-2 gewonnen.

Gefeliciteerd spelers, trainers en begeleiding.

Klik hier voor foto's

Ruinen 1 gepromoveerd naar 3e klasse

VV Ruinen houdt Verenigingsdag met veiling en optreden ‘De Wethouders’

(Klik op) Persbericht

Ruinen, 8 juni 2018

 

VV Ruinen houdt Verenigingsdag met veiling en optreden ‘De Wethouders’

Voetbalvereniging Ruinen houdt op zaterdag 23 juni een Verenigingsdag met allerlei activiteiten en festiviteiten op en rond sportpark ‘De Baete’. De dag is opgezet door de vereniging om geld in te zamelen voor het opknappen van het sportpark. Voorzitter Bert Mulder: “Iedereen uit Ruinen en omstreken is welkom op deze Verenigingsdag. We hopen zoveel mogelijk geld in te zamelen om ons sportpark op te kunnen knappen”. Het geld wordt besteed aan een nieuwe omheining, nieuwe bestrating om het veld, de kleedkamers en kantine. Deze werkzaamheden gaat de vereniging zelf, en met hulp van leden uitvoeren.

 De festiviteiten beginnen voor de jeugd al op vrijdag 22 juni. Jeugd van 10 tot en met 15 jaar is dan van harte welkom op de Teenage Party met DJ Arnout van 20.00 uur tot 23.00 uur in de feesttent. Op zaterdag 23 juni beginnen de activiteiten om 15.00 uur op het sportpark van VV Ruinen. Kinderen kunnen meedoen aan een sponsorloop om geld in te zamelen voor de club, er is een voetbaltoernooi voor ondernemers en bezoekers en leden kunnen meedoen aan ‘Schijt je Rijk’.

Lees meer

Ruinen 2 gepromoveerd naar de eerste reserve klasse.

Ruinen 2 behaalde donderdag in Klazienaveen promotie naar de eerste reserveklasse. De mannen van het leidersduo Benno Schuuring - Roelof Bergman won met 1-3, met doelpunten van Arne Kijk in de Vegte, Alwin Dietz en Wilco Bult.
Na een derde plek in de competitie en de eerste periodetitel op zak was het een zwaarbevochten zege in Klazienaveen. Pas diep in de tweede helft wist Ruinen het verschil te maken, omdat de conditie van de ervaren thuisploeg op begon te raken.
Benno Schuuring neemt afscheid met een prijs, Roelof Bergman blijft voor de groep staan. Sander Dekker hangt de schoenen aan de wilgen en pakt het leiderschap van het tweede elftal op samen met Roelof.

Ruinen 2 periode kampioen

FVV 1 - Ruinen1

Zondag middag speelt Ruinen 1 de promotie wedstrijd tegen FVV-1.
Aanvang wedstrijd 14:00 uur.

Adres Voetbalvereniging FVV
Julianastraat 131
9601 LM, Hoogezand

FVV 1 Ruinen 1

FC Klazienaveen 2 - Ruinen 2

Donderdag avond speelt Ruinen 2 de promotie wedstrijd tegen FC Klazienaveen 2. Aanvang wedstrijd 20.00 uur.
Sportpark  de Planeet 
Planeet 10,
7891 CP Klazienaveen


Fc Klazinafeen 2 Ruinen 2

Meer artikelen...