senioren sub-menu

Geen vervolg aan contract met Johnny Wassenaar

Geen vervolg aan contract met Johnny Wassenaar na twee seizoenen.

Het contract met hoofdtrainer Johnny Wassenaar wordt na dit seizoen niet verlengd. Helaas zijn het bestuur en de hoofdtrainer niet tot overeenstemming gekomen om de werkzaamheden voort te zetten. Er lag een nieuw éénjarig contract voor Johnny gereed, echter wilde hij alleen verder met een tweejarig contract. Het bestuur wenst hem het allerbeste in zijn verdere carrière.

In navolging op het besluit van Johnny heeft ook assistent trainer Martijn Hut aangegeven niet verder te gaan na dit seizoen.

De spelers van de eerste selectie zijn door Johnny zelf op de hoogte gebracht.

Ruinen – Flevo Boys 2 (0-1) 0-4

11 december                Ruinen – Flevo Boys 2                              (0-1)   0-4

Het was voor Ruinen in deze eeuw pas de 4de keer dat ze zich wisten te plaatsen voor de 2de K.O.-ronde en net als tegen Joure in 2000 (2-4), Oerterp in 2001 (4-1) en Sleen in 2002 (4-0) werd het door het verlies met opnieuw 4 tegendoelpunten ook nu de laatste ronde.
Tegenstander was reserve-hoofdklasser Flevo Boys 2, wat bij voorbaat geen onoverkomelijk probleem hoefde te zijn. In 2014 speelde Ruinen immers al eens in de groepsfase gelijk tegen reserve hoofdklasser Emmen 2 (1-1).

Lees meer

Trainer en coach tweede team verlengen

Trainer en coach tweede team verlengen en gaan voor hun tweede jaar

Afgelopen week hebben Roger Steenbergen en Henri van der Zee hun contract voor het seizoen 2020-2021 verlengd.

Roger en Henri zijn dit met het bestuur overeengekomen. De trainer en coach zijn nu bezig aan het eerste seizoen bij het tweede team. Van beide kanten bevalt de samenwerking, getuige de contractverlenging voor het tweede seizoen. Ook de assistent scheidsrechter (Marijn de Graaf) vult de technische staf van de selectie volgend seizoen weer aan. De leider (Sander Dekker) is nog wat meer tijd nodig om alles op een rijtje te zetten en neemt later een beslissing.

Boeve Afbouw nieuwe sponsor Ruinen 3

Met ingang van dit voetbalseizoen is Boeve Afbouw de nieuwe shirtsponsor van Ruinen 3. Afgelopen zondag werden de nieuwe tenues formeel overhandigd aan de spelers. Boeve afbouw werd daarbij vertegenwoordigd door Jaitse Holverda.

Boeve afbouw is gevestigd in Lemelerveld en bestaat sinds 1865. Sinds de oprichting is Boeve Afbouw uitgegroeid tot een allround afbouwbedrijf met landelijke dekking. Daarbij richten zij zich op zowel nieuwbouw, verbouw en renovatie in de woning- en utiliteitsbouw. Het werk bestaat uit onder andere dekvloeren leggen, scheidingswanden plaatsen, stukadoors- en schilderwerk, gevelisolatie en zelfs decoratieve afwerking.

Met de nieuwe tenues lopen de mannen van het 3e elftal er weer op en top bij. En het leverde afgelopen zondag direct een mooie overwinning op.

VV Ruinen 3 5

Lees meer

1 december Dwingeloo – Ruinen

Dwingeloo – Ruinen                    (0-0)  1-4

De semiderby Dwingeloo – Ruinen was in het verleden meestal een traditional in de 4de klasse met een onvoorspelbare uitslag, maar na de 3 eerdere ontmoetingen van deze eeuw in de 3de klasse (die Ruinen allen verloor) werd het voor Ruinen tijd om deze onderlinge ontmoeting op ‘De Hulsebosch’ ook eens op het hoogste niveau te winnen. 
Al na 13 seconden leken de gastheren een voorschot te nemen op een nieuwe zege, maar Sander Nijstad wist het verlengde van de aftrap geheel te verkwanselen. Wouter Prins noteerde even later de eerste kans voor Ruinen met een kopbal die van minder kaliber was. Hoewel Ruinen het team werd met het beste voetbal bleef het thuisteam lang het kansrijkst. Met 13 minuten op de klok moest keeper Marnick Pinxterhuis reddend optreden.

Lees meer

Meer artikelen...