senioren sub-menu

Nieuwe statuten getekend!!

Die nieuwe statuten zijn onder toezicht van de notaris op vrijdag 20 Juli ondertekend.
De heren B. Mulder, H. Wittink en A. Klomp tekenden deze voor de VV Ruinen.

Tekenen bij notaris

Maurice Westerveen gelukkig winnaar Schijt je Rijk

Op de Verenigingsdag van VV Ruinen heeft Maurice Westerveen de hoofdprijs van 500 euro in de wacht gesleept.

De selectie van Ruinen 2 haalde voor een uur lang een Blonde Aqetain het tweede veld op. Het afgerasterde toneel was verdeeld in 500 vakken verdeeld en de koe mocht daar een uur lang zijn kunsten vertonen.

Het naamloze beest hield het lang spannend en nam tweemaal het publiek letterlijk in de zeik, door te gaan urineren in plaats van schijten. Slechts 25 seconden voor het verstrijken van de tijd liet hij zich volledig gaan op het vak 401, ingekocht door Maurice Westerveen. Op de vraag wat hij met het geld ging doen, antwoordde hij: "Mwoah, dat weet ik nog niet."

Naast het spektakelstuk op de Verenigingsdag levert het tweede ook 970 euro af als gift aan de voetbalvereniging. Zij zijn zeer tevreden met het resultaat en bedanken alle toeschouwers en uiteraard de koe.

  Schijt je rijk 1 Schijt je rijk

Afscheid na laatste training

De selectie van VVRuinen heeft vrijdagavond na de laatste training afscheid genomen van de hoofdtrainer Philip Karhof, de spelers Arno Kreulen en Hans Hakkert jr., de leiders Jos Mennink en Benno Schuuring, de assistent-scheidsrechter Thomas Benard.
Zowel het eerste als het tweede is in de nacompetitie gepromoveerd. Ze kunnen dus terugkijken op een mooi en verdienstelijk voetbalseizoen en werden door de selectie bedankt voor hun inzet.

Afscheid spelers trainers en leiders

Ruinen 1 gepromoveerd naar de 3e klasse

Na een slopende en spannende wedstrijd heeft Ruinen 1 het waar kunnen maken tegen FVV 1 om te promoveren naar de derse klasse.
De wedstrijd werd met 4-2 gewonnen.

Gefeliciteerd spelers, trainers en begeleiding.

Klik hier voor foto's

Ruinen 1 gepromoveerd naar 3e klasse

VV Ruinen houdt Verenigingsdag met veiling en optreden ‘De Wethouders’

(Klik op) Persbericht

Ruinen, 8 juni 2018

 

VV Ruinen houdt Verenigingsdag met veiling en optreden ‘De Wethouders’

Voetbalvereniging Ruinen houdt op zaterdag 23 juni een Verenigingsdag met allerlei activiteiten en festiviteiten op en rond sportpark ‘De Baete’. De dag is opgezet door de vereniging om geld in te zamelen voor het opknappen van het sportpark. Voorzitter Bert Mulder: “Iedereen uit Ruinen en omstreken is welkom op deze Verenigingsdag. We hopen zoveel mogelijk geld in te zamelen om ons sportpark op te kunnen knappen”. Het geld wordt besteed aan een nieuwe omheining, nieuwe bestrating om het veld, de kleedkamers en kantine. Deze werkzaamheden gaat de vereniging zelf, en met hulp van leden uitvoeren.

 De festiviteiten beginnen voor de jeugd al op vrijdag 22 juni. Jeugd van 10 tot en met 15 jaar is dan van harte welkom op de Teenage Party met DJ Arnout van 20.00 uur tot 23.00 uur in de feesttent. Op zaterdag 23 juni beginnen de activiteiten om 15.00 uur op het sportpark van VV Ruinen. Kinderen kunnen meedoen aan een sponsorloop om geld in te zamelen voor de club, er is een voetbaltoernooi voor ondernemers en bezoekers en leden kunnen meedoen aan ‘Schijt je Rijk’.

Lees meer

Meer artikelen...