senioren sub-menu

Na de laatste wedstrijd hebben we aantal persoenen in het zonnetje gezet.

Spelers van de eerste selectie:

Jurjen (278 wedstrijden in het eerste), hij gaat volgend seizoen in een lager team spelen.
Marnick (239 wedstrijden), hij stopt met voetballen in verband met een blessure
Gerwin ( 218 wedstrijden in het eerste), hij stopt met voetballen.
Yorno heeft in de jeugd gevoetbald Ruinen, tijdje weg geweest, nu 1 jaar bij V.V. Ruinen, aankomend seizoen V.V. Hoogeveen (zaterdag).

Omroepsters:

Svennia en Iris waren de afgelopen 3 jaar de omroepsters van de V.V. Ruinen. Altijd aanwezig, altijd positief en vrolijk.

Verzorgster:

Roelie heeft zich jaren ingezet voor de V.V. Ruinen, eerst bij de jeugd daarna als verzorgster. Meerdere cursussen gevolgd om haar taak als verzorgster goed uit te voeren. De laatste jaren samen met Rosan, compliment hoe jullie gezamenlijk de verzorging uitvoeren en overleggen. In februari heeft Roelie aangegeven aan het einde van het seizoen te stoppen. Roelie wordt door Daniek opgevolgd, Daniek succes.

Keeperstrainer:

Yahya, heeft zich vele jaren ingezet voor de V.V. Ruinen. Hij heeft diverse taken gehad zoals trainer dames, senioren leider, jeugdtrainer en vanaf 2012 als keeperstrainer. Yahya gaat met gezin naar Lelystad verhuizen.

De V.V. Ruinen bedankt allen voor hun inzet de afgelopen jaren en wenst jullie een goede toekomst.  


20190526 155806  
         

Lees meer

Ruinen – S.V.V. ’04

26 mei 2019          Ruinen – S.V.V. ’04                  (0-0)    1-0 

Ruinen wist voor de wedstrijd al dat het zo goed als zeker moest winnen om zich alvast te handhaven in de 3de klasse. Met nog 1 wedstrijd te gaan waren evenwel alle posities van 9 tot 13 nog mogelijk. De gasten uit Schoonebeek kenden voor het slotduel van de competitie minder belangen, want ze waren met een 8ste plaats al verzekerd van dezelfde eindnotering als in het afgelopen seizoen. Het werd met twee hardwerkende ploegen een ontknoping als in de meest onwaarschijnlijke avonturenroman.
Voor Ruinen was het dus noodzakelijk om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Met Yorno Lunenburg in de spits en Arno Kreulen als laatste man verraste trainer Johnny Wassenaar met de beginopstelling. Arno Kreulen nam zijn plaats achterin weer in met zijn vertrouwde spel alsof hij gedurende dit seizoen niet was weggeweest.   

Lees meer

5 mei 2019 Ruinen - Ruinerwold (3-1) 3-1

Met felle duels en pittige overtredingen was het direct duidelijk dat het deze dag ergens om ging. De 2 streekclubs van Zuidwest-Drenthe, die allebei in de degradatiezone van de derde klasse C verkeerden, creëerden vanaf de aftrap een echte derbysfeer, waarbij de scheidsrechter van dienst een twijfelachtige rol ging spelen onder het toeziend oog van zo’n 400 toeschouwers.

Lees meer

Voetbalvereniging Ruinen zoekt

Voetbalvereniging Ruinen zoekt voor het seizoen 2019-2020:

Een enthousiaste trainer voor Ruinen 2

Wat verwachten wij van jou:

·         De verzorging van twee trainingen per week (woensdag en vrijdag).

·         De begeleiding van het team op de wedstrijddagen (zondag).

·         Je bewaakt een goede balans tussen de belangen van het team, de vereniging en de individuele spelers.

Wat kun je van ons verwachten:

·         Een leuke groep spelers.

·         Een team dat uitkomt in de reserve 1e klasse KNVB.

·         Uitstekende faciliteiten.

·         Een marktconforme/passende vergoeding.

·         Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Indien je belangstelling hebt, kun je dit kenbaar maken voor 6 mei 2019 door een motivatie en CV te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

10 maart Raptim - Ruinen (0-1) 0-2

  
In de kletsnatte ambiance van Coevorden met een waterkoude temperatuur die nauwelijks boven de 0 graden uitkwam boekte het onder een rode streep verkerende Ruinen een verrassende en verdiende zege. In de beginopstelling ontbrak ditmaal Yorno Lunenborg vanwege een schorsing en derhalve nam Methijn Pinxterhuis weer samen met Wouter de Jonge plaats in het hart van de defensie. Na de 0-4 uitslag in de eerdere onderlinge ontmoeting van dit seizoen probeerde het op een vierde plaats staande Raptim de gasten in een veel te traag tempo te verschalken.

Lees meer

Meer artikelen...