Samen in actie voor sportpark ‘De Baete’

Beste leden, ouders van leden, vrijwilligers en donateurs,
Wij vragen jullie om samen met VV Ruinen een grote uitdaging aan te gaan: het opknappen van sportpark ‘De Baete’. Het sportpark waar VV Ruinen traint en haar wedstrijden speelt, kan wel een opknapbeurt gebruiken. We willen het sportpark in 2018 graag voorzien van nieuwe omheining, nieuwe bestrating om het veld en de kleedkamers en kantine aanpakken.

Hulp
Om dit mogelijk te maken vragen we jullie hulp en inzet bij de uitvoering van de werkzaamheden. Daarnaast vragen we de jeugd- en seniorenteams om inzamelingsacties te organiseren. Jullie worden hierover binnenkort benaderd door leden van het (jeugd)bestuur.

Verenigingsdag
De vereniging houdt op zaterdag 23 juni 2018 een verenigingsdag: een dag met onder andere een veiling, sponsorloop voor de jeugd en als afsluiter een feest met ‘De Wethouders’. Noteer deze datum alvast in jullie agenda!

Veiling kavels

Vragen

Heb je vragen over deze actie, dan kun je contact opnemen met één van onze (jeugd)bestuursleden of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet,
Namens de V.V. Ruinen,

Bert Mulder
Voorzitter v.v. Ruinen

Ledenvoordeel

Omdat vv Ruinen een partnervereniging van FC Groningen is, kun je tegen een gereduceerd tarief kaarten aanschaffen via deze website. Via de button bestellen kun je een bestelling plaatsen van €10,00 per kaart. De kaartenactie is alleen voor de geselecteerde wedstrijden beschikbaar en exclusief voor leden van vv Ruinen.

Een unieke kans om samen met jouw voetbalvrienden live Eredivisie te bekijken in het Noordlease Stadion.

250 ste wedstrijd voor Jurjen Kleiker.

Jurjen speelde afgelopen zondag tegen Wacker zijn 251 ste wedstrijd voor de VV Ruinen, zijn 250 ste wedstrijd was uit tegen Pesse.
Uit handen van voorzitter Bert Mulder en namens de supporters vereniging kreeg Jurjen een bos bloemen met een cadeaubon overhandigd.
Jurjen gefeliciteerd en bedankt voor je inzet.

IMG 20180128 WA0004  IMG 20180128 WA0003

Johnny Wassenaar komend seizoen nieuwe hoofdtrainer V.V. Ruinen

Johnny Wassenaar uit Ruinerwold wordt vanaf seizoen 2018/2019 de nieuwe hoofdtrainer van V.V. Ruinen.
De selectiecommissie is van mening in Johnny Wassenaar een goede opvolger te hebben gevonden voor Philippe Karhof, die na drie seizoenen onze club gaat verlaten.
De 38-jarige Johnny komt over van V.V. Jubbega, uitkomend in de 3e klasse Noord D, waar hij bezig is met zijn derde seizoen als hoofdtrainer.
Daarvoor was hij onder andere trainer bij de Voetbalschool Noord en V.V. Zandhuizen.
Naast actief te zijn binnen de voetbalwereld, is hijwerkzaam als docent op het Stad & Esch te Meppel.

Het bestuur en de technische commissie senioren (TCS) wensen Johnny veel plezier en succes bij V.V. Ruinen en kijken uit naar een prettige samenwerking.

Meer artikelen...