v.v. Ruinen neemt afscheid van Tino Slagter

Zoals al bekend is heeft Tino Slagter zijn contract niet verlengd en gaat hij volgend seizoen bij ACV uit Assen aan de slag, hij wordt daar trainer van de JO23. Vrijdag was de laatste training van de selectie na een heel vreemd seizoen. We hebben afscheid genomen van Tino door hem een bos bloemen namens de vereniging aan te bieden. We wensen Tino heel veel succes in de toekomst.

V.V. Ruinen bestaat 90 jaar!

Op 13 mei 2021 is het 90 jaar geleden dat de voetbalvereniging is opgericht. Destijds onder de naam N.O.A.D. (Nooit Opgeven Altijd Doorgaan) met 12 leden. Het voetballen werd steeds populairder en naast N.O.A.D. werden ook andere clubs in Ruinen opgericht. R.A.C. (Ruiner Adspirantenclub) en Ruiner Boys. In Ansen werd gevoetbald onder de naam V.I.O.S. (Vooruitgang is ons streven).

Op 1 november 1941 zijn deze clubs samen verder gegaan onder de naam V.V. Ruinen.

V.V. Ruinen is een gezellige club met ruim 300 leden en kent vele betrokken vrijwilligers. Het sportpark De Baete bestaat uit een kantine met een overdekt terras en naast twee grasvelden is er ook een kunstgrasveld. Het sportpark ligt er prachtig bij wat vooral te danken is aan de inzet van de vrijwilligers. Het is dan ook jammer dat er dit seizoen, het jaar van het 90-jarige bestaan, er nauwelijks gebruik van gemaakt kan worden. Corona gooit roet in het eten. Geen reuring langs de lijnen en geen gezelligheid in de kantine. Het is niet anders, gezondheid gaat voor. Het is te hopen dat volgend seizoen er weer volop gevoetbald kan worden. Dan komen de feestjes ook vanzelf.

Geen vervolg aan contract met Tino Slagter na één seizoen.

Helaas voor de vereniging gaat Tino zijn contract voor het volgend seizoen niet verlengen. Spelers, TCS en het bestuur hadden graag het contract nog willen verlengen. Tino heeft bij het bestuur aangegeven dat hij stopt met zondagvoetbal en zich gaat richten op het zaterdagvoetbal.

Wij wensen Tino veel succes met alles wat hij na dit seizoen gaat doen.

Coronaprotocol v.v. Ruinen

Dit protocol is tot stand gekomen op basis van de richtlijnen van het NOC*NSF en kan derhalve in de toekomst gewijzigd worden.

Aan alle leiders willen wij verzoeken deze maatregelen te verspreiden onder de spelers!

1.  Gebruik je gezond verstand  blijf thuis bij klachten en laat je testen.
2.  Desinfecteer je handen zowel bij binnenkomst als bij vertrek.
3.  Iedereen vanaf 18 jaar houdt 1,5 meter afstand van anderen (ook van personen jonger dan 18 jaar).
4.  Let op het eenrichtingsverkeer in de kantine en kleedkamers
     > volg de aangegeven looproute via de pijlen.
5.  Kom niet eerder dan een half uur voor aanvangstijd naar het sportpark.
6.  Neem een eigen bidon mee naar zowel trainingen als wedstrijden
     Er kan geen gebruik gemaakt worden van de bidons van de voetbalvereniging.
7.   Bij uitwedstrijden geldt het advies om in een auto een mondkapje te dragen voor personen
      vanaf 18 jaar.
      Bij vervoer in touringcar of bus is een mondkapje verplicht.
8.  Voor de senioren geldt een maximaal aantal van 7 personen per kleedkamer.
     Tijdens het douchen dient er ook 1,5 meter afstand gehouden te worden.
9.  Er mogen maximaal 50 personen in de kantine aanwezig zijn,
     waarbij het verplicht is om op een stoel te zitten.
     Probeer zoveel mogelijk buiten te zitten/verblijven.
10. Entree en verkoop programmaboekjes bij wedstrijden van het eerste elftal zal via
      een vrijwillige bijdrage gaan, zodat we de contactmomenten kunnen minimaliseren.
      Er zal een bus staan bij de ingang van het sportpark hiervoor
11. Van de bezoekende teams wordt verwacht dat zij niet blijven hangen maar na eerste dorstlesser
      hun vertier zoeken in de kantine van hun eigen vereniging.
12. Indien men zich niet aan de regels houdt, kan de toegang tot het sportpark worden ontzegd.

Meer artikelen...