Trainers volgend seizoen

Verlenging hoofdtrainer Bart Ester

Net als ieder jaar heeft onze technische commissie (TCS) de gesprekken met onze hoofdtrainer, spelersraad, leider, verzorging, assistent-scheidsrechter en keeperstrainer gevoerd. Vervolgens heeft een afrondend gesprek met Bart Ester, TCS en bestuur plaatsgevonden. De positieve ontwikkeling van het eerste elftal leverde vorige seizoen een mooie 6e plaats in de competitie derde klasse op. Ook dit seizoen laat het team – na een moeilijk begin – weer mooie resultaten zien. We waarderen de open en constructieve dialoog met Bart en zijn gedrevenheid en betrokkenheid bij onze vereniging. De besproken ontwikkelwensen gaat hij enthousiast mee aan de slag en zetten daarmee met vertrouwen de samenwerking voort.

Verlenging trainers 2e elftal

Ook met de staf van het 2e elftal zijn gesprekken gevoerd. We zien ook hier een positieve lijn en we zijn verheugd dat ook Arno Kreulen en Frank Tissingh volgend seizoen door willen gaan als trainer. Wij hebben waardering voor de manier waarop 1e en 2e elftal samenwerken en elkaar versterken.

Verder hebben meerdere vrijwilligers aangegeven dat zij hun rol ook volgend seizoen voortzetten. Wij bedanken allen voor hun inzet voor de teams en onze vereniging.

vvruinen verlenging trainers1 min

Kerstzaalvoetbaltoernooi 2022-2023

Dit jaar organiseert VV Ruinen weer het kerstzaalvoetbaltoernooi. Evenals voorgaande jaren vraagt een goed lopend toernooi een grondige voorbereiding en vandaar dat wij nu als commissie alweer druk bezig zijn. Om een inventarisatie te kunnen maken van de deelnemende teams vragen wij jullie om door te geven of, en met welke teams jullie willen deelnemen aan ons toernooi. Het is hierbij wel van belang om de sterkte van de jeugd- en damesteams er bij te vermelden.

De speeldata zijn: 27 t/m 30 december 2022 en 2 t/m 6 januari 2023. De finale voor de senioren vindt plaats op 6 januari 2023 en de voorrondes 's avonds op 27 t/m 30 december 2022.

Teams:
Indeling van de poules gaat in eerste instantie naar volgorde van de aanmelding van de teams (dit geldt vooral voor de senioren). Wij verzoeken u met klem voor 1 november de opgaves aan ons door te geven. Indien u vragen of opmerkingen heeft mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De opgave kunt u sturen naar Henk Withaar en Bas Bult via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hopende op uw deelname en met sportieve groet,

De Kerstzaalvoetbalcommissie v.v. Ruinen

B de Groot Trainer Carousseltraining
J.  Mennink Trainer Carousseltraining

Burgemeester Inge Nieuwenhuizen op werkbezoek in Ruinen

Op zaterdag 5 februari heeft onze burgemeester Inge Nieuwenhuizen de fiets gepakt voor een werkbezoek aan Ruinen. Samen met raadslid Ruud Smit (links op de foto) bezocht zij diverse markante plekken in en rond Ruinen. Als inwoner van het dorp was hij tevens gids en kon hij veel uitleggen. Ook het sportpark van de Voetbalvereniging Ruinen werd bezocht. Voorzitter Estev Beenhakker (rechts op de foto) en secretaris Hilbert Wittink (de fotograaf) hebben Inge Nieuwenhuizen een korte uitleg gegeven over de in 1931 opgerichte vereniging. Bij vertrek kreeg zij namens het bestuur een lokaal presentje van ’t Vershuus mee en een mooie blauw witte VV Ruinen paraplu.
Kennismaking burgemeester V.V. Ruinen

Meer artikelen...