Afscheid verzorgsters en spelers

Vrijdag 19 juni hebben we stilgestaan bij het afscheid van onze twee verzorgsters en van twee spelers
van het eerste elftal onder genot van een drankje.

20200619 202336

Rosan Brand en Daniek van Laar stoppen beiden als verzorgster bij de vereniging. Voor Rosan is het niet
meer te combineren vanwege haar werk en studie, voor Daniek is het niet meer haalbaar
om iedere week vanuit Groningen naar Ruinen te reizen. We bedanken beide dames voor hun inzet!

20200619 202204

Alwin Dietz en Methijn Pinxterhuis hebben beiden aangegeven te stoppen met voetballen vanwege blessureleed. We bedanken ze voor hun inzet van de afgelopen jaren, beide mogen terugkijken op een mooie carrière bij onze vereniging! Alwin blijft betrokken bij de vereniging, volgend seizoen zal hij actief zijn als leider bij het eerste elftal. Methijn kon helaas niet aanwezig zijn bij het afscheid, hem zal nog een bos bloemen bezorgd worden.

Bestuur V.V. Ruinen

Vernieuwde staf bij V.V. Ruinen

Zoals al eerder bekend is gemaakt zal Tino Slagter bij V.V. Ruinen in seizoen 2020/2021 aan de slag gaan als hoofdtrainer van Ruinen 1.

We zijn trots en zeer verheugd nu ook te kunnen vermelden dat de verdere invulling van de technische staf rond is.

Twee verdienstelijke oud-spelers van Ruinen 1 treden toe tot de technische staf. Bram Grob en Alwin Dietz zullen het leiderschap op zich nemen aankomend seizoen.

Mart Kruithof van Prima Life gaat samen met Anita Ros en Jasmijn Steenbergen, die allebei de opleiding tot fysiotherapie volgen, de verzorging van V.V. Ruinen op zich nemen.

Mart is fysiotherapeut en zal ook de hersteltrainingen verzorgen. Anita en Jasmijn gaan beurtelings Ruinen 1 begeleiden.

Dirkjan Bruins is bereid gevonden om ook dit jaar als assistent-scheidsrechter op te treden bij Ruinen 1.

Wij wensen de vernieuwde staf en het team alvast heel veel plezier en succes toe in het nieuwe seizoen!

Het bestuur V.V. Ruinen

Bestuursleden en voorzitter gezocht!

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een zinvolle en leerzame tijdsbesteding? Denk en praat je graag mee over de richting die een vereniging op moet gaan? Durf je het initiatief te nemen en ben je besluitvaardig? Dan is een bestuursfunctie bij VVRuinen iets voor jou!

Een leuke manier om meer verbonden te raken met je club.

We zijn op zoek naar betrokken bestuurders. Vrijwilligers die weten dat het niet alleen om voetballen draait maar ook om saamhorigheid, teamgeest en respect voor elkaar, in- en buiten het veld. VVRuinen wil graag dat iedereen, jong en oud, met plezier voetbalt bij een gezonde en sportieve vereniging.

Het bestuur vergadert één keer per maand op maandagavond en bestaat uit negen leden. Een aantal functies komen vacant waaronder die van voorzitter.

Wat zijn je taken als voorzitter:

·         Vertegenwoordigt diverse belangen binnen de club en in het bestuur en
          treedt als zodanig naar buiten
·         Vertegenwoordigt de vereniging actief, zowel intern als extern
·         Leidt de bestuurs- en ledenvergaderingen
·         Coördineert de bestuurstaken, delegeert op een stimulerende wijze
·         Zorgt voor een vruchtbare samenwerking binnen de vereniging
·         Onderhoudt contacten met de gemeente en overige samenwerkingspartners
·         Anticipeert op externe ontwikkelingen vanuit het perspectief van de vereniging
·         Bepaalt samen met de andere bestuurders het beleid binnen de vereniging
·         Neemt samen met de andere bestuurders het initiatief om de vereniging organisatorisch, bestuurlijk, financieel en/of sportief op een hoger niveau te brengen

Voel jij je geroepen of heb je interesse in een andere bestuursfunctie? Ben jij bijvoorbeeld creatief en vind je het leuk om social media te beheren? Of ben je goed met cijfers of vind je het juist leuk om zaken te regelen om het spelen mogelijk te maken? Dan is VVRuinen op zoek naar jou!

Heb je interesse en/of wil je meer weten? Neem dan contact op met Bert Mulder, voorzitter VVRuinen (06 51714100) of met één van de andere bestuurders.

Een enthousiaste trainer voor v.v. Ruinen Vrouwen 1

Het eerste vrouwenteam is op zoek naar een trainer die de speelsters individueel en als team beter kan maken, tactisch en technisch goed onderlegd is, over leiderschapskwaliteiten bezit en communicatief vaardig is.

Wat verwachten wij van jou?

Ervaring in het coachen en begeleiden van bij voorkeur een dameselftal
Het verzorgen van trainingen op de dinsdag- en donderdagavond
Het coachen en begeleiden van het elftal bij alle wedstrijden
Het bewaken van een goede balans tussen plezier en prestaties
Goede organisatorische vaardigheden is een pré

Wat bieden wij?

Een leuk en hecht team met voldoende mogelijkheden tot groei
Een stabiele en goed georganiseerde vereniging
Het team komt uit in de 4e klasse van de KNVB
Uitstekende faciliteiten
Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Indien je belangstelling hebt, kun je dit kenbaar maken door voor vrijdag 20 mei 2020 een motivatie en CV te sturen naar secretaris@vvruinen.nl , t.a.v. dhr. HH Wittink.

Einde voetbalseizoen 2019 - 2020

Met het oog op de dinsdag door het kabinet aangekondigde maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de KNVB besloten dat de competities van het amateurvoetbal dit seizoen niet meer worden hervat. Dat geldt voor de mannen, vrouwen en jeugd, in de zaal en op het veld, op alle amateurniveaus en in heel Nederland.

IMG 20200331 WA0017

Geen eindstanden
Er is tevens besloten dat er voor dit seizoen geen eindstanden komen, en er dus ook geen kampioenen, promovendi en degradanten zijn. Ook worden de bekerkampioenschappen niet meer uitgespeeld. Het volgend seizoen start iedereen in dezelfde klasse als bij de start van het huidige seizoen. Een werkgroep van de KNVB gaat de consequenties hiervan nader uitwerken.

Meer artikelen...