senioren sub-menu

Oranje Zwart - Ruinen (0-0) 0-2

Met 4 ploegen op 3 punten kon Ruinen zich nog plaatsen voor de 1ste K.O.-ronde in de beker, maar het moest dan wel bij een winst van Pesse tegen Uffelte met minstens 3 doelpunten verschil winnen in Wanneperveen. 
Ruinen toonde gedurende de wedstrijd meer kwaliteit, maar keek ondanks de talloze goede passes van Yorno Lunenborg toch wel lang tegen de beginstand aan. Sporadische kansen waren er voor Wouter Prins in de 9de minuut met een uithaal op links en Elmar van Belkum in de 11deminuut met een uithaal vanaf rechts.

Lees meer

Ruinen – Uffelte (0-0) 6-0

Ruinen was in de 2de poulewedstrijd van de beker tegen 5de klasser Uffelte van meet af aan het betere team, maar door slordigheden in de opbouw en afwerking zou het bijna een uur gaan duren eer er gescoord werd. De eerste kans viel desondanks toch na 13 minuten te noteren. De debuterende centrumspits Jurjen de Jonge lukte het echter niet om volop te profiteren uit een geschikte pass van Methijn Pinxterhuis. Pas in de slotfase van de eerste helft kwamen de volgende mogelijkheden. In de 39ste minuut leek een afstandsschot van Arnold Emmink zo bij de rechterpaal binnen te draaien, maar het schot miste nog net het juiste effect. 3 minuten later zag Yorno Lunenborg zijn kopbal uit een hoekschop van Jurgen Hoorn ternauwernood gekeerd in de korte hoek.

Lees meer

Pesse – Ruinen (2-0) 5-0

De bekerwedstrijd Pesse – Ruinen was een herhaling van de strijd in 2016 tussen 4de klasser Pesse en 3de klasser Ruinen. De kansloze 4-0 nederlaag die Ruinen destijds leed was een voorbode van een matig seizoen, waarin Ruinen uiteindelijk degradeerde. Voor de competitie toonde Ruinen in het afgelopen seizoen alvast beterschap met een gelijkspel in Pesse (0-0) en winst in Ruinen (2-0). Zekerheden waren er echter nog lang niet, want Pesse wilde Ruinen in de derby der derby’s maar wat graag opnieuw slachten.

Lees meer

Vacature Trainer Ruinen 3

Voor het seizoen 2018/2019 is VV Ruinen voor het derde elftal opzoek naar een trainer/coach.
Ruinen 3 is een enthousiaste groep van circa 18 spelers die uitkomen in de reserve 4de klasse.De groep is gemixt qua leeftijden van circa 25 tot 45 jaar. De trainingsavond is op dit moment de woensdagavond, maar in overleg is dit aan te passen.
De heren van zijn fanatiek, maar ook gezelligheid en sociaal contact spreekt de ploeg aan. Afgelopen seizoenen werd bovenin de reserve 4de klasse meegedraaid.
Begeleiding op de wedstrijddagen (zondag) is wel gewenst, maar niet noodzakelijk.
Heeft bovenstaande vacature jou interesse gewekt, neem dan contact op met een van de volgende personen van de technische commissie senioren van de VV Ruinen:

Henri van der Zee   0628650953
Rini Hut                    0651335420
Rolf Reinders          0645904753

Meer artikelen...