Ruinen 2 - Nieuw Buinen 2 op zaterdagavond

Voor wie nog amusement zoekt aankomende zaterdagavond: kom naar sportpark De Baete voor Ruinen 2 - Nieuw Buinen 2 om 19.30 uur.

Het tweede wil vaker op vrijdag- en zaterdagavond gaan spelen. Zo kunnen onze supporters ook eens uitslapen. Houdt onze kanalen in de gaten voor avondwedstrijden.

Dus komt allen komende zaterdag. Eet nog wat, drink nog wat en maak plezier!!

cid 2f7b5033 4c31 4878 8697 55af9d6d3ae3 1

Start aanleg kunstgrasveld

Dinsdag 22 oktober hebben wij als vereniging vanuit de gemeente de Wolden de definitieve bevestiging gekregen dat er gestart kan worden met de aanleg van het kunstgrasveld! Dit houdt in dat er aankomend weekend al begonnen wordt met de werkzaamheden.

De aan- en afvoer van de materialen zal vanaf de parkeerplaats via de ingang voor de ambulance langs het tweede veld verlopen. Om dit mogelijk te maken wordt vrijdag 25 oktober de omheining aan de lange zijde van het tweede veld verwijderd en worden er rijplaten gelegd op de benodigde plekken.

Om de bereikbaarheid van een eventuele ambulance te waarborgen, zal de ingang voor de ambulance tijdelijk verplaatst worden naar de algemene entree.

Veld twee blijft gewoon in gebruik voor wedstrijden. Om op het trainingsveld te komen, loop je langs het hoofdveld naar het korfbalveld (er ligt een pad door de bosjes) en steek je het korfbalveld schuin over richting de sporthal. Dan loop je langs de sporthal en de school naar het trainingsveld.

De verwachting is dat de werkzaamheden circa acht weken in beslag gaan nemen. Wij vragen jullie begrip voor eventuele overlast. Voor vragen kun je contact opnemen met het hoofdbestuur

Oefenwedstrijden

Volgende week worden de volgende oefenwedstrijden gespeeld

Oefenwedstrijd                 Ruinen 1 – Vitesse 1                       10 september 20:00 uur

Oefenwedstrijd                 Vitesse 2 – Ruinen 2                       10 september 20:00 uur

Oefenwedstrijd                 Ruinen 1 – Hollandscheveld 1          17 september 19:30 uur

Beker indeling en schema Ruinen 1 bekend

Beker Indeling en wedstrijdschema Ruinen 1

Indeling:
1 v.v. Diever-Wapse 1
2 Donkerbroek 1
3 HHCombi 1
4 Ruinen 1

01-09-2019   Ruinen 1            -  Donkerbroek 1
08-09-2019   Diever-Wapse 1  -  Ruinen 1
15-09-2019   Ruinen 1            -  HHCombi 1

Gemeenteraad besluit positief over aanleg kunstgras

De gemeenteraad van de Wolden heeft donderdag 27 juni unaniem ingestemd met het beschikbaar stellen van een krediet van 1,3 miljoen euro voor de aanleg van 3 kunstgrasvelden bij vv Wacker, vv Ruinerwold en vv Ruinen.
Dit bedrag wordt door de verenigingen aangevuld met € 50.000,- per vereniging en met een flink stuk zelfwerkzaamheid.

Knipsel kg

Wij zijn erg blij dat dit besluit genomen is, omdat hiermee de continuïteit en de kwaliteit van het voorzieningenniveau voor onze vereniging op peil blijft.
De aanleg van de velden is voorzien voor 2020, de exacte planning zal na de zomervakantie uitgewerkt worden.
De vervangingsinvestering voor een periode van 30 jaar komt niet ten laste van de verenigingen. De gemeente is eigenaar van de accommodaties en laat de gebruikers niet opdraaien voor de vervangingsinvestering.
Kijk ook op https://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/149241/Kunstgras-voor-drie-voetbalvelden-in-De-Wolden

Meer artikelen...