Einde voetbalseizoen 2019 - 2020

Met het oog op de dinsdag door het kabinet aangekondigde maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de KNVB besloten dat de competities van het amateurvoetbal dit seizoen niet meer worden hervat. Dat geldt voor de mannen, vrouwen en jeugd, in de zaal en op het veld, op alle amateurniveaus en in heel Nederland.

IMG 20200331 WA0017

Geen eindstanden
Er is tevens besloten dat er voor dit seizoen geen eindstanden komen, en er dus ook geen kampioenen, promovendi en degradanten zijn. Ook worden de bekerkampioenschappen niet meer uitgespeeld. Het volgend seizoen start iedereen in dezelfde klasse als bij de start van het huidige seizoen. Een werkgroep van de KNVB gaat de consequenties hiervan nader uitwerken.

Nieuwsbericht

Sinds ons laatste nieuwsbericht is er meer duidelijkheid gekomen betreffende de activiteiten rondom sportverenigingen.

Tot 6 april gaat geen enkele activiteit bij vv Ruinen door. Dit betreft zowel wedstrijden als trainingen, bijeenkomsten of andere activiteiten.
Ook kan er tot die tijd geen gebruik worden gemaakt van de velden. Dit houdt ook in dat er overdag geen kinderen of jongeren op de velden mogen komen.

De maatregelen zijn getroffen voor de gezondheid van ons allemaal. Daarom willen wij eenieder vriendelijk verzoeken de maatregelen te respecteren en zonodig mensen erop aan te spreken als dit niet gebeurt.
Wij rekenen op jullie begrip.

Mochten er nieuwe ontwikkelingen komen dan houden wij jullie op de hoogte.

Beslissing KNVB inzake Corona virus

Vandaag is bekend geworden dat de KNVB alle wedstrijden tot 1 april heeft afgelast. Daarbij hebben wij als vereniging het advies gekregen tot 1 april ook geen trainingen en/of andere activiteiten te organiseren.

Als bestuur hebben wij besloten dit advies te volgen. Dit houdt in dat het sportpark gesloten is tot 1 april.

Mocht de situatie gedurende deze periode veranderen, dan zullen wij dit besluit mogelijk heroverwegen. In dat geval zullen wij jullie hierover informeren.

Wij rekenen op jullie begrip.

Het bestuur.

TEGENSLAGEN VERLICHTING KUNSTGRASVELD

Helaas bleek bij het aansluiten van de nieuwe verlichting dat de meterkast niet meer voldoet aan de huidige eisen. Het bovenste gedeelte van de meterkast moet compleet vervangen worden (dit wordt aankomende week gerealiseerd door Intechneau). Tevens moet de hoofdzekering worden verzwaard, het is nu niet mogelijk om alle verlichting gelijktijdig aan te zetten (hiervoor is de aanvraag gedaan bij Enexis).

Intechneau, Enexis en het bestuur werken er hard aan om dit zo spoedig mogelijk opgelost te krijgen. Tevens wordt bekeken of het mogelijk is om tijdelijk een gedeelte uit te schakelen, zodat de verlichting van het kunstgras gebruikt kan worden.

Het hoofdbestuur

Voetbalvereniging Ruinen zoekt met ingang van het seizoen 2020 – 2021:

Een enthousiaste trainer voor v.v. Ruinen Vrouwen 1

Het eerste vrouwenteam is op zoek naar een trainer die de speelsters individueel en als team beter kan maken, tactisch en technisch goed onderlegd is, over leiderschapskwaliteiten bezit en communicatief vaardig is.

Wat verwachten wij van jou?

- Ervaring in het coachen en begeleiden van bij voorkeur een dameselftal
- Het verzorgen van trainingen op de dinsdag- en donderdagavond
- Het coachen en begeleiden van het elftal bij alle wedstrijden
- Het bewaken van een goede balans tussen plezier en prestaties
- Goede organisatorische vaardigheden is een pré

Wat bieden wij?

- Een leuk en hecht team met voldoende mogelijkheden tot groei
- Een stabiele en goed georganiseerde vereniging
- Uitstekende faciliteiten
- Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Indien je belangstelling hebt, kun je dit kenbaar maken door voor vrijdag 21 februari 2020 een motivatie en CV te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., t.a.v. dhr. HH Wittink.

Meer artikelen...