Jeugd sub-menu

Wedstrijdverslag vv Ruinen JO15-1 – vv Beilen JO15-2

Wedstrijdverslag vv Ruinen JO15-1 – vv Beilen JO15-2 op 22 september 2018

Ruinen is de competitie goed begonnen. De zeer spannende wedstrijd is uiteindelijk, terecht, gewonnen door Ruinen. De eerste 3 punten zijn binnen! Voorafgaand aan de wedstrijd was het toch wel fijn om te zien dat we tegen leeftijdsgenoten mochten aantreden, toch wat anders dan de ploegen waar we tegen speelden tijdens de bekerwedstrijden. Er werd een spannende clash verwacht, de eerste kans was voor Beilen, maar na een half uur was het al duidelijk dat Ruinen er met de winst vandoor zou gaan.

Ruinen had voetballend de overhand. Al snel maakte Maarten met een lobje de 1-0. Niet veel later schoot Jan Jaap op de paal na het mooi wegdraaien bij zijn directe tegenstander. Er volgden nog meer schoten, maar de keeper bleek steeds op de juiste plaats te staan. Jan Jaap was nog dichtbij de 2-0, een goede voorzet van de linkerkant werd ook in de handen gekopt. Vlak voor rust schoot Leon de 2-0 rustig binnen.

Na de rust legde Beilen meer vuur in het spel. Er werken kleine kansen gecreëerd. Snel kwam toch de 2-1. Kans op de 3-1 liet Ruinen steeds liggen. Schoten werden gekeerd door de keeper of gingen naast. Door de minimale voorsprong werd het toch nog spannend. Ruinen kwam steeds verder onder druk, de keeper Tom kreeg nog enkele momenten om zich te onderscheiden. Uitverdedigen werd erg lastig, evenals alles voetballend oplossen. Verschillende situaties zorgden voor spannende momenten, met samengeknepen billen smachtten supporters en spelers naar het eindsignaal. Deze werd gelukkig gegeven! Einde 2-1, punten binnen, op naar de volgende match!

Lijkt het jou ook leuk om met ons team te voetballen? We hebben 12 spelers, je bent een welkome aanvulling op ons team. De training is op maandag en donderdag van 18.15 tot 19.45 uur. Elke zaterdag gaan we de strijd aan met een club uit de buurt.