Jeugd sub-menu

V.V. Ruinen en V.V. Ruinerwold slaan de handen ineen

Hierbij willen wij jullie graag informeren over de samenwerking tussen V.V. Ruinerwold en V.V. Ruinen voor de leeftijdscategorieën JO19 en JO17 in het seizoen 2021/2022. Beide verenigingen hebben hun eigen uitdagingen, zelfstandig, een indeling voor het komende seizoen op te stellen die recht doet aan alle spelers van deze teams.

Na goede gesprekken tussen verschillende vertegenwoordigers van beide verenigingen en het tussentijds informeren van spelers en ouders is besloten dat er voldoende draagvlak is om in het seizoen 2021/2022 samen te werken. Hierdoor zullen er komend seizoen gezamenlijk twee JO19 teams en één JO17 in de diverse competities aantreden onder de naam ST Ruinerwold/Ruinen.

Wij, de technische- en jeugdcommissie van beide verenigingen, hebben er alle vertrouwen in dat de samenwerking succesvol zal verlopen. Wij wensen de spelers en de begeleiders een sportief seizoen toe!

Wij danken de spelers en ouders en overige betrokkenen voor hun positieve bijdrage in de besluitvorming om te gaan samenwerken.

Met vriendelijke groeten,

Rene Meijer, voorzitter Jeugdbestuur V.V. Ruinen

Wilfred Hut, lid TCJ V.V. Ruinen

Jasper Slagter, lid TCJ V.V. Ruinen

Rieks Jansen, bestuurder Voetbalzaken V.V. Ruinerwold

Hense Angerman, Voorzitter Jeugdcommissie V.V. Ruinerwold

Laurens Emmink, lid TC V.V. Ruinerwold