Jeugd sub-menu

Ruinen JO9-2 zaal kampioen 2016-2017

De jongens van JO9-2 zijn zaterdag 18 februari kampioen geworden in hun klasse.

Na een reeks van alleen maar winstpartijen en één gelijkspel stonden de mannen voorafgaand aan de laatste wedstrijdag 6 punten "los" van de nummer 2 in hun competitie. Theoretisch moest het "appeltje-eitje" worden en waren de pannenkoeken bij Luning al gepland. De eerste wedstrijd moest gespeeld worden tegen Noordscheschut om 11.20 uur.Echter het team kwam niet opdagen, waarschijnlijk op voorhand al afgeschrikt door de meedogenloze reputatie van de Ruiners. Hiermee kon met een reglementaire 3-0 winst door Ruinen het kampioenschap al geclaimed worden. Om 12.00 uur stond de wedstrijd tegen VVAK op de rol.  Met het kampioenschap al in de kontzak eindigde dit in een 1-1 gelijkspel. Het mocht de pret zeker niet drukken en het kampioenschap werd uitgebreid gevierd met foto en signeersessies en uiteraard met pannenkoeken bij Luning.

JO9 2 zaalkampioen klein