Jeugd sub-menu

Ruinen JO11-2 zaalkampioen 2016-2017

Het kampioensschap van JO11-2

In december begon de zaalcompetitie voor ons niet-weten wat ons en de rest van de teams te wachten stond,
Na de eerste twee wedstrijden was het al bekent dat het aanvallend wel goed zat bij ons, die werden dan ook met glans gewonnen,
Op naar de volgende twee wedstrijden ook bij deze wedstrijden lag ons de tegenstander geen strobreed in de weg, de mannen scoorden er weer lustig op los,
Met een competitie met HZVV,De Weide,Hoogeveen,Noordscheschut en Elim zou je toch gaan denken…. die zouden ons wel even aanpakken ,of ze konden niet of durfden niet.

Ruinen JO11 2 zaalkampioen klein

Zo werd dus ook de derde sessie van twee wedstrijden met glans afgesloten , zes wedstrijden 18 punten waar zal dat heen gaan?
De vierde speeldag kregen onze tegenstanders het in de gaten , we parkeren de bus en gokken op een counter wat HZVV met glans deed 0-1 verlies.
Het eerste puntverlies was een feit , tegen Elim moesten we dan ook anders voetballen, met een tactische sterke leider en trainer werden de rood witten van de mat gespeeld.
Op de slotdag van de zaalcompetitie met HZVV en De Weide als naaste  concurrenten moesten beide wedstrijden gewonnen worden.
Als je dan gaat denken dat de mannen last hadden van kampioenskoorts , geen denken aan.
In een prachtige ambiance “ sporthal De Marse “werden De Weide en Hoogeveen aan de kant gezet.
Waarna het kampioensschap een feit was , met een doelsaldo van 31 voor en 4 tegen mag je dan ook spreken van een terechte kampioen.
Huib,Steijn,Ruben,Thomas,Michel,Steven en Sam hebben het laten zien dat er met ons [VV Ruinen] niet te dollen is,
De kampioenstour ging ditmaal niet in een open bus door Ruinen maar op de versierde fietsen werd er route gefietst en eindigde bij pannenkoekenrestaurant ” Luning ”!

De Leider