Jeugd sub-menu

Nieuwe trainer jo19 stelt zich voor

Beste leden van vv Ruinen,

Sinds kort mag ik, Sander van de Lustgraaf (45), mij de nieuwe jeugdtrainer van vv Ruinen JO 19 noemen.

IMG 20200119 174928

Met veel plezier geef ik vanaf 1992 al training aan verschillende categorie├źn, zowel jeugd als senioren. Begin dit jaar zag ik dat vv Ruinen een jeugdtrainer zocht waarop ik gesolliciteerd heb. Na een fijn gesprek te hebben gevoerd, met Wilfred Hut (TCJ), Sander Giethoorn (TCS) , Bert Mulder (voorzitter) zijn we tot overeenstemming gekomen om een samenwerking op te starten. Ik zal mijn eerste training dinsdag 21 januari om 19.30uur voor vv Ruinen geven.

In 1996 ben ik in het Noorden komen wonen en heb ik zowel gevoetbald als getraind bij vv Hoogeveen. Daarna als voetballer en als jeugdtrainer bij vv Noordscheschut. Overige verenigingen die ik heb getraind zijn; jeugd FC Emmen, jeugd ACV, senioren FC Amboina, senioren cvv CSVC, voor mijn KNVB diploma ook stagetrainingen gegeven bij BV Veendam, en de afgelopen periode zowel jeugd als senioren van vv Achilles 1894. Voor het voetbalseizoen 2020-2021 ben ik aangesteld als hoofdtrainer bij SC Lutten, 3de klasse zaterdag, waar ik ook heel erg naar uitkijk!

Ik ben werkzaam als ambulant begeleider in de hulpverlening en woon in Assen met mijn gezin. Mijn hobbytijd gaat op aan voetbal (voorbereidingen, voetbalkijken etc)

De jeugd van vv Ruinen is volop in ontwikkeling. Verschillende teams zijn ingedeeld in andere klasse, zo ook vv Ruinen JO19. Ik denk dat we een pittige tweede voetbalseizoen tegemoet gaan en in het bijzonder een zware 1e klasse. Sportiviteit staat uiteraard voorop maar we gaan gezond onze grenzen verleggen!

Tot op de velden,

Sander