Jeugd sub-menu

De nieuwe JO19 trainer stelt zich voor

VV Ruinen JO-19, een nieuw gezicht, een nieuwe trainer.

Trainer JO 19

Privé
In het dagelijks leven woon ik in Zuidwolde samen met mijn vriendin, Emmeline Broekman en dochter Anouk. Mijn dochter is net als ik een enorme AJAX fan, en korfbalt zelf in Zuidwolde. Ik werk bij de Energiewacht in Assen als medewerker Contractenbeheer. En mijn hobby’s zijn: voetbal, kamperen en actief bezig zijn met het gezin en vrienden.

Voetbal- en trainersverleden
In mijn jeugd en de beginjaren van mijn senioren periode heb ik altijd bij SV Pesse gevoetbald. Na mijn verhuizing naar Balkbrug heb ik een aantal jaren bij SC Balkbrug gevoetbald. Als trainer ben ik actief geweest bij o.a. de jeugd bij SV Pesse, SV Nieuwleusen, OZC Ommen en JVZ Zuidwolde. Ook heb ik een aantal 1e elftallen getraind, waaronder  Witteveense Boys, VV Avereest en SV Hoogersmilde.

JO-19: Plezier, leren en ontwikkelen
Dit zijn voor mij de belangrijkste elementen die aanwezig moeten zijn tijdens de trainingen, wedstrijden en in de omgang tussen spelers onderling en met de begeleiding. Waarbij iedereen op zijn eigen niveau de mogelijkheid moet krijgen om te leren en zich te ontwikkelen. Voor mij is het een enorm leuke uitdaging om binnen een formatie en speelwijze de spelers op de juiste positie te zetten, waarbij zowel de speler als het team het beste rendeert. De training die ik geef zijn gericht op de speelwijze. Zodat de speelwijze waarop getraind is, in wedstrijden herkenbaar wordt voor de spelers. Waarbij ik de inbreng van spelers via vragen, maar ook door zelf oplossingen aan te dragen, enorm belangrijk vind. Als trainer ben ik voorstander van positief coachen, omdat dit in mijn ogen de spelers zelfvertrouwen geeft en het ook het snelst het gewenste resultaat oplevert.

VV Ruinen, een dorpsclub die de zaken goed voor elkaar heeft!
De afgelopen periode heb ik een aantal gesprekken gehad met verschillende mensen uit verschillende besturen en commissies. De gedrevenheid, behulpzaamheid en het enthousiasme in het uitvoeren van hun vrijwillige taken is wat mij in deze gesprekken opviel. Een groot compliment voor deze en de nog vele andere vrijwilligers die de VV Ruinen heeft.

Samen met de leiders van JO-19, Hansfried en Dirk Jan, kijken wij er naar uit om er samen met de spelers een plezierig en leerzaam voetbaljaar van te maken.

Ik wens iedereen een prettige vakantie en tot in het nieuwe seizoen.

Met sportieve groet,

Marcel Schuur