Jeugd sub-menu

Kom jij ook sporten bij Primalife

In de winterperiode biedt Primalife voor de jeugd een fitnessprogramma aan zodat zij hun conditie op peil kunnen houden.

Jo15(1) wint kerstzaal toernooi

Jo15(1) wint woensdag 27 december het kerstzaaltoernooi door in de finale Noordscheschut  met 2-1 te verslaan.

Competitie speeldag JO7 in Ruinen

Zaterdag 18 november was de laatste speeldag van de competitie JO7 in Ruinen. De competitie was een groot succes.
Voetballertjes onder de 7 jaar (zesjarigen) van de clubs V.V. Ruinerwold, VV Havelte, Vitesse’63, WIJC en Ruinen hebben onderling om de
twee weken wedstrijdjes gevoetbald. Elke keer bij een andere vereniging. De wedstrijdjes waren super leuk en ook een aantal super spannend.
Winnen is niet belangrijk, het gaat om het plezier! Elke speler heeft een medaille gekregen na afloop van deze laatste speelronde in Ruinen.

Competitie JO7 in Ruinen

Meer artikelen...