Jeugd sub-menu

Mannen bedankt !!

Na weer een leuk zaal seizoen 2016/2017 willen we A. Kremer en L. Kolk nog even bedanken
voor de nodige zaterdagen die zij weer aanwezig waren voor de tijds waarneming en de scores.

20170218 165715

Bedankt en we hopen tot volgend jaar.

Ruinen JO11-2 zaalkampioen 2016-2017

Het kampioensschap van JO11-2

In december begon de zaalcompetitie voor ons niet-weten wat ons en de rest van de teams te wachten stond,
Na de eerste twee wedstrijden was het al bekent dat het aanvallend wel goed zat bij ons, die werden dan ook met glans gewonnen,
Op naar de volgende twee wedstrijden ook bij deze wedstrijden lag ons de tegenstander geen strobreed in de weg, de mannen scoorden er weer lustig op los,
Met een competitie met HZVV,De Weide,Hoogeveen,Noordscheschut en Elim zou je toch gaan denken…. die zouden ons wel even aanpakken ,of ze konden niet of durfden niet.

Ruinen JO11 2 zaalkampioen klein

Lees meer

Ruinen JO9-1 zaal kampioen 2016-2017

De laatste twee wedstrijden van de competitie JO9-1 voor Ruinen F3 in de zaal stonden op het programma. Het was uit bij HZVV 10, bij het nieuwe complex Het Activum in Hoogeveen. De teamleden is verteld dat bij winst van beide wedstrijden ze kampioen kunnen worden.

In werkelijkheid waren ze voor aanvang van beide wedstrijden al kampioen; VCG 3 (Geesbrug) kon geen team samenstellen voor deze dag, dus kreeg Ruinen F3 al drie punten. Hierdoor konden ze niet meer bijgehaald worden door HZVV 10, de Weide 11 en de Weide 12.

JO9 1 zaalkampioen klein

De Weide 11 was bereid nog een keer te spelen tegen Ruinen, voor de vorm. De tweede wedstrijd van de dag, tegen HZVV, telde nog wel mee voor de eindstand.

Lees meer

Ruinen JO9-2 zaal kampioen 2016-2017

De jongens van JO9-2 zijn zaterdag 18 februari kampioen geworden in hun klasse.

Na een reeks van alleen maar winstpartijen en één gelijkspel stonden de mannen voorafgaand aan de laatste wedstrijdag 6 punten "los" van de nummer 2 in hun competitie. Theoretisch moest het "appeltje-eitje" worden en waren de pannenkoeken bij Luning al gepland. De eerste wedstrijd moest gespeeld worden tegen Noordscheschut om 11.20 uur.Echter het team kwam niet opdagen, waarschijnlijk op voorhand al afgeschrikt door de meedogenloze reputatie van de Ruiners. Hiermee kon met een reglementaire 3-0 winst door Ruinen het kampioenschap al geclaimed worden. Om 12.00 uur stond de wedstrijd tegen VVAK op de rol.  Met het kampioenschap al in de kontzak eindigde dit in een 1-1 gelijkspel. Het mocht de pret zeker niet drukken en het kampioenschap werd uitgebreid gevierd met foto en signeersessies en uiteraard met pannenkoeken bij Luning.

JO9 2 zaalkampioen klein

Meer artikelen...