Jeugd sub-menu

4 x 4 toernooi i.s.m. zwembad Ruinen

Op vrijdag 19 mei werd er voor de tweede keer een 4 x 4 toernooi met daarbij zwembadactiviteiten  bij zwembad georganiseerd. Ondanks de matige weersomstandigheden, was de opkomst goed.
Spelers van JO–9  starten met 4 x 4 toernooi.  4 wedstrijden van 12 minuten, de indelingen geschiede door de wel bekende genummerde tafeltennis balletjes. De JO–11 spelers gingen aan de slag met de zwembadactiviteiten: pannakooi, flessenvoetbal, tafelvoetbal en zwembadvoetbal. Tijdens de welverdiende pauze, kregen spelers en begeleiding een consumptie van de vrijwilligers van het zwembad. Hierna was het tijd voor 4 x 4 voor JO–11 en de zwembad activiteiten voor de JO–9.

Winnaars 4 x 4
JO-9       Dean Vermeulen
JO-11    Vigo Storm

Winnaars zwembad activiteiten
JO-9       Bastiaan Koning
JO-11    Levi Mennink

Vrijwilligers bedankt voor de hulp.
zwembad 2

kampioenen zwembad

Roger Steenbergen komend seizoen 2017-2018 trainer Jo19

Na lang zoeken heeft de TCJ een nieuwe trainer voor de aftredende Jo19 trainer Klaas Snijder gevonden.
Roger Steenbergen zal voor het komende seizoen de Jo19 gaan trainen, Roger is geen onbekende binnen de vereniging en heeft al diverse teams getraint en onder zijn hoede gehad. We wensen Roger veel succes voor het komende seizoen.

Voetbalvereniging Ruinen zoekt voor het seizoen 2017/2018

Een enthousiaste trainer voor JO19-1

Wat verwachten wij van jou:

·         De verzorging van twee trainingen per week
·         De begeleiding van het team op de wedstrijddagen
·         Dat je in het bezit bent van minimaal een TC III diploma (jeugd)
·         Dat je een goede balans bewaakt tussen de belangen van het team, de vereniging en de individuele spelers

Wat kun je van ons verwachten:

·         Een leuke groep spelers
·         Een team dat uitkomt in de 1e of 2e klasse
·         Een stabiele en goed georganiseerde jeugdafdeling
·         Een passende vergoeding

Indien je belangstelling hebt, kun je dit kenbaar maken door voor 28 april 2017 een e-mail met motivatie en CV te sturen naar één van de Algemene Jeugdcoördinatoren:

Zweeds jeugdteam komt trainen

Vanaf volgende week zal een zweeds jeugdteam Hyllie IK op de velden van de VV Ruinen komen trainen.

Vrijdag avond 14 April speelt Hyllie IK tegen Ruinen B1 een oefenwedstrijd aanvang wedstrijd 19:00 uur.

Pupillen JO13 geven goed voorbeeld.

Sport is het leukst wanneer iedereen met een sportieve houding op het veld staat.
Bij de hogere jeugdteams komt het voor dat spelers na de wedstrijd, zonder groet of hand richting kleedkamers vertrekken.
JO-13 geeft een goed voorbeeld door de tegenspeler na de wedstrijd een hand te geven.
Zo sluit je een wedstrijd goed en sportief af!

JO13

Meer artikelen...