Jeugd sub-menu

COOP Wim van Dijk sponsort jeugd V.V. Ruinen

Maandag 5 oktober jl. heeft Wim van Dijk van Coop in Ruinen nieuwe wedstrijdtenues overhandigd aan de jeugdspelers van V.V. Ruinen.
De komende jaren is Coop hoofdsponsor van alle jeugdteams, van de ‘kabouters’ tot en met de 18-jarigen.
Vanuit de gedachte ‘de jeugd heeft de toekomst’ besteedt V.V. Ruinen veel aandacht aan het goed begeleiden van haar jeugdleden.
Wekelijks zijn vele vrijwilligers aan de slag als trainer of leider om de jeugdspelers het voetbal bij te brengen.
Daarbij staat sportiviteit en plezier centraal.
De sponsoring door Coop Wim van Dijk is een mooie stimulans voor de vereniging en past goed bij de slogan van Coop:

‘Samen maak je ’t verschil’.
Want samen bereik je meer!

VV Ruinen Sponsor foto tbv media 05 10 2020

Jeugdspelers van V.V. Ruinen in de nieuwe tenues van Coop. Links op de foto Wim van Dijk die bloemen in ontvangst neemt van voorzitter Bert Mulder.

COOP Wim van Dijk shirtsponsor jeugd v.v. Ruinen

Coop

COOP Wim van Dijk shirtsponsor jeugd v.v. Ruinen

Het bestuur en de sponsorcommissie zijn verheugd om te kunnen mededelen
dat er een nieuwe shirtsponsor is vastgelegd voor de gehele jeugdafdeling.

shirt

COOP Wim van Dijk is de komende vijf seizoenen shirtsponsor
van alle jeugdteams van v.v. Ruinen.

De vereniging ziet, samen met COOP Wim van Dijk,
een mooie samenwerking tegemoet.

Vacature: VV Ruinen zoekt trainer voor seizoen 2020-2021

Een enthousiaste trainer voor JO17-1

Wat verwachten wij van jou:
·         De verzorging van twee trainingen per week
·         De begeleiding van het team op de wedstrijddagen
·         Je bent in bezit van minimaal een TC III diploma of UEFA C of bereid
          hiervoor een opleiding te volgen
·         Je bewaakt een goede balans tussen de belangen van het team, de vereniging
          en de individuele spelers

Wat kun je van ons verwachten:
·         Een leuke groep spelers
·         Uitstekende faciliteiten
·         Een marktconforme/passende vergoeding
·         Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
·         Mogelijkheid tot uitbreiding van de functie (een rol in de opleiding van jeugd
          of begeleiding van trainers intern)

Indien je belangstelling hebt, kun je dit kenbaar maken voor 15 juli 2020 door een motivatie en CV te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. de technische commissie Jeugd V.V. Ruinen

4x4 zaal toernooi 2020

JO-8, JO-9, JO-10, JO-11 speelden het 4×4 toernooi in de zaal op zondag 2-02-2020

4x4 JO8
De winnaars:
Thom Beenhakker, Noa Hut, Silvijn Van Gelderen en Jurjen Schutten.

JO-12, JO-13 en JO-15 speelden het 4x4 toernooi in de zaal op zondag 09-02-2020

4x4 JO13

De winnaars:
🏆Jens Echten
🏆Aniek de Kam
🏆Jan Jaap Santing

Gefeliciteerd toppers! 🎉🎉🎉

Wij willen de spelers en supporters bedanken voor hun aanwezigheid👍

Nieuwe trainer jo19 stelt zich voor

Beste leden van vv Ruinen,

Sinds kort mag ik, Sander van de Lustgraaf (45), mij de nieuwe jeugdtrainer van vv Ruinen JO 19 noemen.

IMG 20200119 174928

Met veel plezier geef ik vanaf 1992 al training aan verschillende categorieën, zowel jeugd als senioren. Begin dit jaar zag ik dat vv Ruinen een jeugdtrainer zocht waarop ik gesolliciteerd heb. Na een fijn gesprek te hebben gevoerd, met Wilfred Hut (TCJ), Sander Giethoorn (TCS) , Bert Mulder (voorzitter) zijn we tot overeenstemming gekomen om een samenwerking op te starten. Ik zal mijn eerste training dinsdag 21 januari om 19.30uur voor vv Ruinen geven.

In 1996 ben ik in het Noorden komen wonen en heb ik zowel gevoetbald als getraind bij vv Hoogeveen. Daarna als voetballer en als jeugdtrainer bij vv Noordscheschut. Overige verenigingen die ik heb getraind zijn; jeugd FC Emmen, jeugd ACV, senioren FC Amboina, senioren cvv CSVC, voor mijn KNVB diploma ook stagetrainingen gegeven bij BV Veendam, en de afgelopen periode zowel jeugd als senioren van vv Achilles 1894. Voor het voetbalseizoen 2020-2021 ben ik aangesteld als hoofdtrainer bij SC Lutten, 3de klasse zaterdag, waar ik ook heel erg naar uitkijk!

Ik ben werkzaam als ambulant begeleider in de hulpverlening en woon in Assen met mijn gezin. Mijn hobbytijd gaat op aan voetbal (voorbereidingen, voetbalkijken etc)

De jeugd van vv Ruinen is volop in ontwikkeling. Verschillende teams zijn ingedeeld in andere klasse, zo ook vv Ruinen JO19. Ik denk dat we een pittige tweede voetbalseizoen tegemoet gaan en in het bijzonder een zware 1e klasse. Sportiviteit staat uiteraard voorop maar we gaan gezond onze grenzen verleggen!

Tot op de velden,

Sander