Jeugd sub-menu

De 4x4 toernooien in de zaal zijn

De 4x4 toernooien in de zaal zijn weer voorbij.

Knipsel 2

Jordy Meijer, Sjoerd Broos en Vigo Storm waren de winnaars bij de oudste jeugd.

Knipsel 3
Bij de jongste jeugd zijn Ingmar van der Kolk, Jurjen Schutten, Sylvan Linde en Abdel Kadrou
de winnaars van het 4x4 zaaltoernooi geworden!

Gefeliciteerd mannen!

Jo11 kampioen

JO-11 is  kampioen geworden in de zaalcompetitie!
Top gedaan mannen Gefeliciteerd!

a561a5ce 5ff5 4870 a172 82e046631285

Jeugdbestuur zoekt bestuursleden

GEZOCHT!!

VV Ruinen zoekt nieuwe bestuursleden voor het jeugdbestuur

Als lid van het jeugdbestuur van VV Ruinen maak je deel uit van een enthousiast en gedreven team. Wegens het stoppen van enkele leden zijn wij met spoed op zoek naar  2 nieuwe bestuursleden voor het jeugdbestuur.

Wat doet het jeugdbestuur o.a.:
-  Coördineren van alle jeugdzaken (van materiaal tot mediazaken);
-  organiseren 4x4 toernooien;
-  organiseren van verschillende activiteiten (bijvoorbeeld Sinterklaas en quizavond).

Om dit alles in goede banen te leiden wordt er elke 2e dinsdag van de maand vergaderd. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je tijdens een aantal van bovenstaande activiteiten beschikbaar bent om te ondersteunen.

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van het jeugdbestuur of heb je vragen m.b.t. de inhoud van de functie?  Neem dan contact op met één van de leden van het huidige jeugdbestuur óf mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ;

Jo-12 Kampioen

Onder toeziend oog van veel publiek pakte Jo-12 afgelopen zaterdag het kampioenschap door na een spannende wedstrijd met 5-3 te winnen van Wijster.
Gefeliciteerd !

!Knipsel 11