sub-menu

Wedstrijdverslag vv Ruinen JO15-1 – vv Beilen JO15-2

Wedstrijdverslag vv Ruinen JO15-1 – vv Beilen JO15-2 op 22 september 2018

Ruinen is de competitie goed begonnen. De zeer spannende wedstrijd is uiteindelijk, terecht, gewonnen door Ruinen. De eerste 3 punten zijn binnen! Voorafgaand aan de wedstrijd was het toch wel fijn om te zien dat we tegen leeftijdsgenoten mochten aantreden, toch wat anders dan de ploegen waar we tegen speelden tijdens de bekerwedstrijden. Er werd een spannende clash verwacht, de eerste kans was voor Beilen, maar na een half uur was het al duidelijk dat Ruinen er met de winst vandoor zou gaan.

Lees meer

Verenigingsdagen subsidie Initiatiefrijk de Wolden zorgen ervoor dat sportpark de Baete gemoderniseerd kan worden.

In de zomer van 2017 kwam de vraag van de gemeente of de vv Ruinen een nieuwe omheining (palen en dwarsliggers) om het eerste veld wenste. Vanzelfsprekend, want de oude omheining was aan vervanging toe.
Maar ja, met een omheining alleen ben je er niet. De reclameborden van onze sponsoren moesten ook weer een plek hebben, maar het verouderde ophangsysteem was niet meer te gebruiken en een groot aantal reclameborden was van verminderde kwaliteit. Daarom hebben we een verenigingsbrede commissie samengesteld en na intensief overleg was de conclusie binnen deze commissie om het toekomstgericht en in één keer goed te doen.
In december 2017 heeft de commissie in samenspraak met het hoofd- en jeugdbestuur besloten om de oude omheining en bestrating te verwijderen en een nieuw zandbed, nieuwe robuuste betontegels, een nieuwe omheining, een nieuw reclameborden ophangsysteem en nieuwe reclameborden te plaatsen. Op korte termijn wordt er geïnventariseerd welke moderniseringen we verder willen realiseren, zoals de modernisering van o.a. de keuken, kantine, kleedkamers, entree en buitenverlichting. Concrete ideeën hiervoor zijn altijd welkom!

Lees meer

Oranje Zwart - Ruinen (0-0) 0-2

Met 4 ploegen op 3 punten kon Ruinen zich nog plaatsen voor de 1ste K.O.-ronde in de beker, maar het moest dan wel bij een winst van Pesse tegen Uffelte met minstens 3 doelpunten verschil winnen in Wanneperveen. 
Ruinen toonde gedurende de wedstrijd meer kwaliteit, maar keek ondanks de talloze goede passes van Yorno Lunenborg toch wel lang tegen de beginstand aan. Sporadische kansen waren er voor Wouter Prins in de 9de minuut met een uithaal op links en Elmar van Belkum in de 11deminuut met een uithaal vanaf rechts.

Lees meer

Wat zijn de dispensatie regels bij de jeugd?

De voetbalvereniging Ruinen krijgt vaak de vraag wat de regels zijn omtrent het gebruik maken van dispensatie spelers bij de jeugdteams. Via onderstaand artikel van de KNVB wordt hier uitleg over gegeven. Mochten er toch nog vragen zijn kan er contact opgenomen worden met de TCJ.

Klik hier voor meer informatie.

Meer artikelen...