sub-menu

Mededeling Technische Commissie Jeugd (TCJ) V.V. Ruinen

Uiterlijk 9 juni 2018 zal de spelers indeling van JO6 tot en met JO19 voor komend seizoen verspreid worden.
Elke speler krijgt bericht op het e-mailadres dat bij de V.V. Ruinen bekend is.
De TCJ streeft erna om de indeling van trainers en leiders dan ook zoveel mogelijk rond te hebben.
Wanneer u zelf belangstelling heeft om trainer of leider te worden dan horen wij dit uiteraard graag.

Wilfred Hut

Jeugdcoördinator

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

06-29215544

Methijn Pinxterhuis

Jeugdcoördinator

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

06-10559080

13 mei Oranje Zwart - Ruinen (2-1) 2-3

Ruinen deed met het oog op de nacompetitie voor promotie goede zaken in Wanneperveen. Zelf boekte het een nipte winst en concurrent De Blesse verloor met ruime cijfers in Pesse (8-2). Dat het deze dag uiteindelijk nog helemaal goed zou komen, was bij rust niet te verwachten, want Ruinen speelde de eerste helft alsof het bij voorbaat al had gewonnen. De gastheren profiteerden al na 5 minuten van deze instelling. Bjorn Vredenburg mocht uit buitenspelpositie op links door en schoof de bal langs de kansloze Marnick Pinxterhuis. Na een klein kwartier leek de wedstrijd te kenteren door Jurjen Kleiker, die de bal op de rand van de 16-meter oppikte en afrondde. Het was schijn, want nog geen minuut later lag de 2-1 in de touwen. Arno Kreulen waande zich onder druk bij een voorzet van Rick Zantinge en werkte de bal in eigen doel. In het vervolg bespaarde de magnifiek keepende Marnick Pinxterhuis Ruinen voor een grotere achterstand bij rust.

Lees meer

Ruinen – R.K.O. (4-0) 6-1

Met tegenstrijdige belangen voor de beide opponenten werd het direct al in de eerste minuut duidelijk wie kans maakt op promotie en wie strijd moet leveren tegen degradatie. Het op plaats 5 staande Ruinen kwam net na de aftrap al in een riante gelegenheid voor de snelle voorsprong. De kopbal van Jurgen Hoorn uit een goede voorzet van Gerwin Sloots miste echter nog de juiste richting. In de beginfase van de wedstrijd was toch onmiskenbaar een opvallende rol weggelegd voor de dit seizoen doorgebroken Jurgen Hoorn, want naast de eerste gecreëerde mogelijkheid was hij in het eerste kwartier ook goed voor 4 bruikbare assisten. Jammerlijk was het dat Jurjen Kleiker (2x), Wouter Prins en Elmar van Belkum telkenmale niet profiteerden van het gebodene. In de 14de minuut ging keeper Roy Schieving op sublieme wijze naar de korte hoek om een harde inzet van Gerwin Sloots te pareren. De gasten wisten zo halverwege de eerste helft vaker dan voorheen voorbij de middellijn te komen en Ruinen hield moeite om de partij naar zich toe te trekken. In de 20ste minuut viel de eerste kans van de polderbewoners te noteren. Methijn Pinxterhuis stopte op de rand van het strafschopgebied de aanval middels een overtreding, die met geel beloond werd. De vrije trap van Johan Olivier ging rakelings over. Bij de degradatiekandidaat, die momenteel een riskante 12de plaats bezet, miste in het verdere verloop toch het juiste venijn om de Ruinen verdediging daadwerkelijk te slechten. Ruinen ging daarentegen binnen 5 minuten de wedstrijd beslissen. De zeer nuttige kracht Arne Kijk in de Vegte strandde in de 24ste minuut eerst nog op een opnieuw attente Roy Schieving, maar in 2de instantie was het raak in de korte hoek. Elmar van Belkum trok amper 1 minuut later voor vanaf de achterlijn en Wouter Prins mocht in het doelgebied binnentikken voor de 2-0. Nog binnen het halve uur stond het 3-0. Uit een hoekschop van Arnold Emmink bediende Arne Kijk in de Vegte Jurgen Hoorn, die ditmaal niet kon missen. In de slotfase van de 1ste helft miste de in z’n jeugd zo vaak scorende linkerspits wel weer op een nieuwe voorzet van de veelvuldig en verdienstelijk opkomende rechtervleugelverdediger Gerwin Sloots. Wouter Prins bleef zonder tweede score met een schot (of voorzet) dat net voorlangs ging, maar in de extra tijd werd het toch nog 4-0. Wouter Prins gaf nu afgemeten voor op Jurjen Kleiker, die op zeker raak kopte. Jurjen Kleiker kon de stand voor rust ook naar 5-0 tillen, maar de hardwerkende spits liet de wederom goede voorzet van Gerwin Sloots ongebruikt.

Lees meer

Ruinen – Oranje Zwart (1-0) 5-2

Met het oog op de nacompetitie voor promotie was de wedstrijd voor Ruinen van belang, want door de winst  in Vledder (0-4) ging de 4de plaats met slechts 2 punten achterstand nadrukkelijk lonken. Voor middenmoter Oranje Zwart rest dit seizoen opnieuw de middenmoot, maar het team uit Wanneperveen vatte het duel serieus op en met een gezonde dosis fanatisme werd Ruinen langdurig van een zekere zege afgehouden.

Van verschil was er in de beginfase totaal geen sprake, want beide ploegen konden simpelweg tot offensieve daden komen. Door gebrek aan juiste afronding kwamen de beide keepers echter nog niet in de problemen. In de 11de minuut kreeg Arne Kijk in de Vegte wel een mogelijkheid in de korte hoek, maar het schot werd prima gepareerd door keeper Marcel Petter. 3 minuten later gaf Tim Vredenburg de voorzet op Rick Zantinge, die zijn inzet gekeerd zag door keeper Marnick Pinxterhuis. De kansen stapelden zich op, want in de 18de minuut kreeg Jurgen Hoorn een vrije schietkans, die vakkundig werd afgeblokt. Rick Zantinge wist het Methijn Pinxterhuis en Thijs Lubbinge in de 24ste minuut dusdanig moeilijk te maken, dat ingrijpen van Marnick Pinxterhuis noodzakelijk werd. Even bleef het qua kansen rustig, maar na 33 minuten vond Elmar van Belkum met een voorzet Wouter Prins, die met een volley net voorlangs schoot. 3 minuten later gaf  Rody Lunenborg een goede voorzet op Jurjen Kleiker, die de bal slechts schampte met z’n voet. Weer 3 minuten later gaf Jurjen Kleiker wel goed mee aan Jurgen Hoorn, maar zijn schot ging wagenwijd naast en over. In de slotfase van de eerste helft kreeg Ruinen toch nog de voorsprong waar het eigenlijk wel recht op had. Elmar van Belkum gaf op de achterlijn vanaf links terug op Rody Lunenborg, die resoluut raak schoot.

Lees meer

Ben jij al lid van de Rabobank?

Heb jij een rabo rekening, maar bent nog geen lid van de Rabo bank.
Klik dan hier en meld je aan als lid zodat jij op ons kunt stemmen tijdens de Rabobank Clubkas Campagne !

bannerliggend 2

Rabobank Het Drentse Land heeft ruim 20.000 leden. 
Lees hier over de voordelen van het lidmaatschap en hoe u lid kunt worden.
Particulieren die voor 1 juni 2018 lid worden en geen stemcode ontvangen bij ledenmagazine Dichterbij van juni 2018, kunnen telefonisch een stemcode aanvragen op (0528) 24 68 00.

Meer artikelen...