sub-menu

4x4 jeugd toernooi

Vrijdag 19 oktober vond weer het 4x4 toernooi voor de jeugd plaats. De winnaars zijn Nour Mohammed(jo10/jo11) Stan Echten(jo8/jo9) en Sam Albert(jo12/jo13. Van harte gefeliciteerd!

44385759 2425551087460644 7772537654838558720 small

Kerstzaalvoetbaltoernooi 2018-2019

Dit jaar organiseert VV Ruinen voor de 39e keer het kerstzaalvoetbaltoernooi. Evenals voorgaande jaren vraagt een goed lopend toernooi een grondige voorbereiding en vandaar dat wij nu als commissie alweer druk bezig zijn. Om een inventarisatie te kunnen maken van de deelnemende teams vragen wij jullie om door te geven of, en met welke teams jullie willen deelnemen aan ons toernooi. Het is hierbij wel van belang om de sterkte van de jeugd- en damesteams er bij te vermelden.

De speeldata zijn: 22, 24, 27, 28, 29 december 2018 en 2, 3, 4 januari 2019.

Teams:
Senioren, JO19, JO17, JO15, JO13, JO12, JO11, JO10, JO9, JO08, JO07, kaboutervoetbal en dames. Indeling van de poules gaat in eerste instantie naar volgorde van de aanmelding van de teams (dit geldt vooral voor de senioren).
Wij verzoeken u met klem voor 1 november de opgaves aan ons door te geven. Indien u vragen of opmerkingen heeft belt u dan gerust met Henk Withaar, 06-21117528.

De opgave kunt u sturen naar Henk Withaar, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Hopende op uw deelname en met sportieve groet,

De Kerstzaalvoetbalcommissie v.v. Ruinen

Wedstrijdverslag vv Ruinen JO15-1 – vv Beilen JO15-2

Wedstrijdverslag vv Ruinen JO15-1 – vv Beilen JO15-2 op 22 september 2018

Ruinen is de competitie goed begonnen. De zeer spannende wedstrijd is uiteindelijk, terecht, gewonnen door Ruinen. De eerste 3 punten zijn binnen! Voorafgaand aan de wedstrijd was het toch wel fijn om te zien dat we tegen leeftijdsgenoten mochten aantreden, toch wat anders dan de ploegen waar we tegen speelden tijdens de bekerwedstrijden. Er werd een spannende clash verwacht, de eerste kans was voor Beilen, maar na een half uur was het al duidelijk dat Ruinen er met de winst vandoor zou gaan.

Lees meer

Verenigingsdagen subsidie Initiatiefrijk de Wolden zorgen ervoor dat sportpark de Baete gemoderniseerd kan worden.

In de zomer van 2017 kwam de vraag van de gemeente of de vv Ruinen een nieuwe omheining (palen en dwarsliggers) om het eerste veld wenste. Vanzelfsprekend, want de oude omheining was aan vervanging toe.
Maar ja, met een omheining alleen ben je er niet. De reclameborden van onze sponsoren moesten ook weer een plek hebben, maar het verouderde ophangsysteem was niet meer te gebruiken en een groot aantal reclameborden was van verminderde kwaliteit. Daarom hebben we een verenigingsbrede commissie samengesteld en na intensief overleg was de conclusie binnen deze commissie om het toekomstgericht en in één keer goed te doen.
In december 2017 heeft de commissie in samenspraak met het hoofd- en jeugdbestuur besloten om de oude omheining en bestrating te verwijderen en een nieuw zandbed, nieuwe robuuste betontegels, een nieuwe omheining, een nieuw reclameborden ophangsysteem en nieuwe reclameborden te plaatsen. Op korte termijn wordt er geïnventariseerd welke moderniseringen we verder willen realiseren, zoals de modernisering van o.a. de keuken, kantine, kleedkamers, entree en buitenverlichting. Concrete ideeën hiervoor zijn altijd welkom!

Lees meer

Oranje Zwart - Ruinen (0-0) 0-2

Met 4 ploegen op 3 punten kon Ruinen zich nog plaatsen voor de 1ste K.O.-ronde in de beker, maar het moest dan wel bij een winst van Pesse tegen Uffelte met minstens 3 doelpunten verschil winnen in Wanneperveen. 
Ruinen toonde gedurende de wedstrijd meer kwaliteit, maar keek ondanks de talloze goede passes van Yorno Lunenborg toch wel lang tegen de beginstand aan. Sporadische kansen waren er voor Wouter Prins in de 9de minuut met een uithaal op links en Elmar van Belkum in de 11deminuut met een uithaal vanaf rechts.

Lees meer

Meer artikelen...