sub-menu

Rabobank clubkas campagne / Stem jij ook op onze club!!

Clubkas klein

Het is zover!
Eind juni hebben de leden van Rabobank Het Drentse Land bij de Dichterbij 1 stemcode per adres ontvangen.
Zij mogen hiermee tot en met 31 augustus hun stem uitbrengen op hun 5 favoriete verenigingen of stichtingen.
Ieder huishouden mag maximaal één stem op eenzelfde vereniging uitbrengen.

Door te stemmen op de voetbalvereniging Ruinen spekt u de clubkas van onze voetbalvereinging.
De stemperiode loopt van 01 juli t/m 31 Augustus.

Klik op het rabobank clubkas campagne logo dan komt u op de stempagina, zoek bij plaats > Ruinen op en vervolgens naar Thema >Sport & recreatie.
Op deze pagina staat onze vereniging vermeld en kan er met de code, die U bij uw ledenmagazine heeft ontvangen, uw stem uitbrengen.
U kunt maximaal 5 stemmen uitbrengen, waarvan maximaal 1 op dezelfde vereniging.


Bedankt namens het bestuur!

Jeugdtrainers gezocht!

Voor aankomend seizoen zijn wij als Technische Commissie Jeugd op zoek naar een aantal trainers die onze jongste jeugd training willen geven. Dit doen we dit seizoen op een nieuwe manier, namelijk door middel van een carrousseltraining. Het plaatje hieronder beschrijft en laat zien hoe deze trainingsvorm wordt uitgevoerd. Een belangrijke voordeel voor (beginnende) trainers is dat je samen met minimaal vier andere trainers tegelijkertijd op het veld staat, waardoor je elkaar kan helpen mocht het nodig zijn. Een ander voordeel is dat er wel ruimte is om inspraak te hebben in de oefeningen, maar je hoeft niet elke keer voorbereidingen te doen. Gewoon zorgen dat je op tijd bent, samen met de andere trainers en de coördinator de oefeningen klaar zetten en de training kan beginnen. Ook voor de meer ervaren trainer zit er genoeg uitdaging in de carrousseltrainingen, omdat er per oefening voldoende mogelijkheden zijn om eigen inbreng te hebben en de spelers op een leuke manier naar hoger niveau te brengen. Daarnaast is het belangrijk om te vermelden dat het niet noodzakelijk is om twee keer per week training te geven, we zijn ook blij met trainers die 1x per week aanwezig zijn.

Trainings Carrousel 1 Klik op afbeelding voor vergroting

Mocht je interesse hebben gekregen en/of vragen hebben, neem dan contact op met de TCJ (Wilfred Hut, Roland Arends, Martijn Hut en Methijn Pinxterhuis). Dit kan persoonlijk maar ook door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.."


Geslaagde Verenigingsdag VV Ruinen

Op zaterdag 23 juni jl. organiseerde Voetbalvereniging Ruinen een Verenigingsdag met allerlei activiteiten en festiviteiten op en rond sportpark ‘De Baete’. Het doel van deze dag was geld in te zamelen voor het opknappen van het sportpark, zodat de accommodaties weer geheel aan de eisen van deze tijd voldoen. Het sportpark wordt, naast de voetbalvereniging, door meerdere verenigingen en de basisschool gebruikt zodat zij ook “baete” hebben van de opknapbeurt.

Met een diversiteit van activiteiten voor jong en oud in combinatie met het mooie weer werd het een geslaagde dag. De jeugdleden van VV Ruinen hebben met o.a. een sponsorloop, voetbowling, inzamelen van statiegeldflessen en een voetbaltoernooi een mooi bedrag bij elkaar gebracht. Een jeugdlid wist in zijn eentje meer dan € 300 euro bij elkaar te brengen met de sponsorloop. De beloning was een voetbalshirt van zijn favoriete eredivisieclub, beschikbaar gesteld door een sponsor.

Door de seniorenleden was onder andere “Schijt je rijk” georganiseerd. De winnaar streek maar liefst € 500 op!

Eén van de hoogtepunten van de Verenigingsdag was de veiling. Onder leiding van een professionele veilingmeester en verenigingsicoon Henk Joosten werden in rap tempo 200 kavels geveild. Van een dinerbon tot aan een ballonvaart, en van een dakraam tot aan een door Tom Dumoulin gesigneerd wielershirt. Alle kavels waren beschikbaar gesteld door bedrijven in Ruinen en omgeving.

Na de veiling werd de dag afgesloten met een mooi feest met optredens van DJ Gert (Nijstad) en De Wethouders.

Voorzitter Bert Mulder: “Wij kijken terug op een geslaagde Verenigingsdag. Ik wil bij deze nogmaals alle bedrijven bedanken die een bijdrage hebben geleverd aan het mogelijk maken van de veiling. En ik ben trots op onze leden en vrijwilligers dat we met hun inzet zo’n mooie dag hebben kunnen organiseren.”.

Inmiddels zijn de werkzaamheden voor het opknappen van het sportpark al begonnen. De komende weken wordt er gewoon doorgewerkt, zodat het sportpark er na de vakantieperiode weer tip top uitziet.

Klik hier voor het persbericht.

Sponsorloop t.b.v. renovatie sportpark “de Baete”

Ongeveer een 60 kinderen hebben zaterdag gelopen voor de renovatie van ons sportpark “de Baete”.

  Sponsorloop 2  Sponsorloop  
Er werd gelopen in verschillende leeftijdscategorieën met diverse afstanden. Waarbij onze kabouterspelers veel supporters en sponsoren langs de lijn hadden staan.
Deze topprestatie van onze jeugdspelers leverde de vereniging een bedrag van € 3360,00 op.

Nimm van der Doel heeft het meeste geld opgehaald. Hij heeft maar liefst € 327,30 aan sponsorgeld verzameld. Als dank voor zijn inzet mag hij een wedstrijdshirt van zijn favoriete (Nederlandse) voetbalclub uitzoeken. Dit shirt wordt aangeboden door TMFunderingen uit Ruinen.
Klik hier voor meer foto's.

Sponsorloop 1

Maurice Westerveen gelukkig winnaar Schijt je Rijk

Op de Verenigingsdag van VV Ruinen heeft Maurice Westerveen de hoofdprijs van 500 euro in de wacht gesleept.

De selectie van Ruinen 2 haalde voor een uur lang een Blonde Aqetain het tweede veld op. Het afgerasterde toneel was verdeeld in 500 vakken verdeeld en de koe mocht daar een uur lang zijn kunsten vertonen.

Het naamloze beest hield het lang spannend en nam tweemaal het publiek letterlijk in de zeik, door te gaan urineren in plaats van schijten. Slechts 25 seconden voor het verstrijken van de tijd liet hij zich volledig gaan op het vak 401, ingekocht door Maurice Westerveen. Op de vraag wat hij met het geld ging doen, antwoordde hij: "Mwoah, dat weet ik nog niet."

Naast het spektakelstuk op de Verenigingsdag levert het tweede ook 970 euro af als gift aan de voetbalvereniging. Zij zijn zeer tevreden met het resultaat en bedanken alle toeschouwers en uiteraard de koe.

  Schijt je rijk 1 Schijt je rijk

Meer artikelen...