sub-menu

Een enthousiaste trainer voor v.v. Ruinen Vrouwen 1

Het eerste vrouwenteam is op zoek naar een trainer die de speelsters individueel en als team beter kan maken, tactisch en technisch goed onderlegd is, over leiderschapskwaliteiten bezit en communicatief vaardig is.

Wat verwachten wij van jou?

Ervaring in het coachen en begeleiden van bij voorkeur een dameselftal
Het verzorgen van trainingen op de dinsdag- en donderdagavond
Het coachen en begeleiden van het elftal bij alle wedstrijden
Het bewaken van een goede balans tussen plezier en prestaties
Goede organisatorische vaardigheden is een pré

Wat bieden wij?

Een leuk en hecht team met voldoende mogelijkheden tot groei
Een stabiele en goed georganiseerde vereniging
Het team komt uit in de 4e klasse van de KNVB
Uitstekende faciliteiten
Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Indien je belangstelling hebt, kun je dit kenbaar maken door voor vrijdag 20 mei 2020 een motivatie en CV te sturen naar secretaris@vvruinen.nl , t.a.v. dhr. HH Wittink.

Update van het bestuur n.a.v. de coronacrisis

Beste leden, vrijwilligers, sponsoren, supporters, donateurs en andere volgers van V.V. Ruinen,

De coronacrisis treft ons allemaal. Ook voor de vereniging heeft dit de nodige impact, zowel sportief, organisatorisch als financieel. Vanwege de weersomstandigheden is er sinds de jaarwisseling nog maar weinig gevoetbald en daar zal het voor dit seizoen ook bij blijven. Het sportpark blijft sowieso gesloten tot 1 juni, maar wij gaan er vooralsnog vanuit dat ook de eventuele activiteiten in de maand daarna geen doorgang zullen vinden. Dat betekent dat er ook geen vergaderingen en bijeenkomsten plaatsvinden. Organisatorisch lossen we dit zo goed mogelijk op door communicatie per telefoon, mail en videobellen.

FOTOWEBSITE

Financieel zijn de gevolgen ook aanzienlijk. De kantineomzet is voor onze vereniging een belangrijke inkomstenbron. Deze valt de komende maanden geheel weg. Een groot deel van onze vaste kosten lopen echter wel door. Zoals het nu lijkt kunnen we als vereniging gebruik maken van de noodmaatregelen van de overheid, waarmee een deel van de vaste kosten zijn gedekt.

Naast de kantineomzet en de contributie-inkomsten zijn we als vereniging ook sterk afhankelijk van onze trouwe sponsoren. Een aantal van hen wordt momenteel zwaar getroffen. Desondanks hopen wij ook komend seizoen weer een beroep op hen te kunnen doen. En juist in deze tijd kunt u iets terug doen voor deze sponsoren, door uw geld bij deze bedrijven te besteden!

Wij wensen jullie de komende periode vooral een goede gezondheid toe, zodat we na de zomer met frisse energie aan het nieuwe seizoen kunnen beginnen. We begroeten jullie dan graag weer op ons mooie sportpark.

Met vriendelijke groet,

Bestuur V.V. Ruinen

Einde voetbalseizoen 2019 - 2020

Met het oog op de dinsdag door het kabinet aangekondigde maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de KNVB besloten dat de competities van het amateurvoetbal dit seizoen niet meer worden hervat. Dat geldt voor de mannen, vrouwen en jeugd, in de zaal en op het veld, op alle amateurniveaus en in heel Nederland.

IMG 20200331 WA0017

Geen eindstanden
Er is tevens besloten dat er voor dit seizoen geen eindstanden komen, en er dus ook geen kampioenen, promovendi en degradanten zijn. Ook worden de bekerkampioenschappen niet meer uitgespeeld. Het volgend seizoen start iedereen in dezelfde klasse als bij de start van het huidige seizoen. Een werkgroep van de KNVB gaat de consequenties hiervan nader uitwerken.

Nieuwsbericht

Sinds ons laatste nieuwsbericht is er meer duidelijkheid gekomen betreffende de activiteiten rondom sportverenigingen.

Tot 6 april gaat geen enkele activiteit bij vv Ruinen door. Dit betreft zowel wedstrijden als trainingen, bijeenkomsten of andere activiteiten.
Ook kan er tot die tijd geen gebruik worden gemaakt van de velden. Dit houdt ook in dat er overdag geen kinderen of jongeren op de velden mogen komen.

De maatregelen zijn getroffen voor de gezondheid van ons allemaal. Daarom willen wij eenieder vriendelijk verzoeken de maatregelen te respecteren en zonodig mensen erop aan te spreken als dit niet gebeurt.
Wij rekenen op jullie begrip.

Mochten er nieuwe ontwikkelingen komen dan houden wij jullie op de hoogte.

Het bestuur

Beslissing KNVB inzake Corona virus

Beslissing KNVB inzake Corona virus

Vandaag is bekend geworden dat de KNVB alle wedstrijden tot 1 april heeft afgelast. Daarbij hebben wij als vereniging het advies gekregen tot 1 april ook geen trainingen en/of andere activiteiten te organiseren.

Als bestuur hebben wij besloten dit advies te volgen. Dit houdt in dat het sportpark gesloten is tot 1 april.

Mocht de situatie gedurende deze periode veranderen, dan zullen wij dit besluit mogelijk heroverwegen. In dat geval zullen wij jullie hierover informeren.

Wij rekenen op jullie begrip.

Het bestuur.

Meer artikelen...