sub-menu

JO-17 V.V. Ruinen kampioen

Het team JO17 van V.V. Ruinen heeft het geflikt en zijn kampioen geworden. 
Mannen, trainers en leiding gefeliciteerd!!

V.V. Ruinen JO17 1 klein

Vele handen maken licht werk!

Zaterdag (16-06-2018) is er een begin gemaakt met het afbreken van de omheining en het verwijderen van de tegels rondom het hoofdveld.
Vele vrijwilligers waren uitgedost met schep of vork en hielpen met het opruimen van de oude tegelpaden rondom het veld, een gedeelte van de oude tegels zijn hergebruikt.
Zo is er weer een verharding gemaakt naast de sporthal voor opslag van de doelen tijdens de zomer maanden, ook zal er nog een pad achter het doel van het derde veld richting trainingsveld gelegd gaan worden.
Tussen de middag stond er soep met lekkere broodjes klaar die gemaakt waren door Sina en Roelien, dames bedankt het was erg lekker.
De commisie en het bestuur van de voetbal willen alle vrijwilligers bedanken voor hun arbeid en het ter beschikking stellen van het rijdende materieel.

Klik op foto voor vergroting

Voetbal hekwerk 1 Voetbal hekwerk 2
Voetbal hekwerk 3
 Voetbal hekwerk 5
Voetbal hekwerk 6 Voetbal hekwerk 7

Afscheid na laatste training

De selectie van VVRuinen heeft vrijdagavond na de laatste training afscheid genomen van de hoofdtrainer Philip Karhof, de spelers Arno Kreulen en Hans Hakkert jr., de leiders Jos Mennink en Benno Schuuring, de assistent-scheidsrechter Thomas Benard.
Zowel het eerste als het tweede is in de nacompetitie gepromoveerd. Ze kunnen dus terugkijken op een mooi en verdienstelijk voetbalseizoen en werden door de selectie bedankt voor hun inzet.

Afscheid spelers trainers en leiders

12 redenen om te zaalvoetballen bij Ruinen

Zaalvoetbal, je kijkt er wel eens naar rond de kerstperiode, of speelt het wel eens tijdens een vriendentoernooitje. Maar bij VV Ruinen kun je het ook het hele seizoen lang spelen in een competitie. Waarom? Hier zijn twaalf redenen om te gaan zaalvoetballen bij Ruinen. We zoeken nog enthousiastelingen. Onderaan de pagina meer informatie.

1. Het is altijd weer voor zaalvoetbal

zaal 01
Storm, wind en regen deren de zaalvoetballers niets. Je hebt altijd een dak boven je hoofd. Perfecte omstandigheden voor de mooiweervoetballer.

Lees meer

Meer artikelen...