sub-menu

RL Infra en Timmerman Sierbestrating sponsoren Ruinen 5

Al ruim 15 jaar zijn RL Infra uit Ruinen en Timmerman Sierbestrating uit Ruinerwold sponsoren van het 5e elftal van V.V. Ruinen. Door de jaren heen hebben beide sponsoren de tassen en jassen van het elftal gesponsord.

Afgelopen zondag heeft Ronald Luning namens RL Infra nieuwe sportassen aangeboden en Henri Timmerman en Ria Bloemert namens Timmerman Sierbestrating nieuwe jassen. De sponsoring had direct een positief effect op de sportieve prestaties. De thuiswedstrijd tegen USV werd met maar liefst 5-1 gewonnen!

RL Infra heeft veel kennis, ervaring en know-how op het gebied van Infra. Het bedrijf verzorgt de aanleg van infra en heeft hiervoor alle benodigde machines en materiaal zelf in huis.

Daarnaast levert het bedrijf van Ronald Luning ook grondwerk, bestratingen en een totaal pakket van diensten en materialen, van het machinaal of handmatig straten, aanleg van tuinen, vijvers en paardenbakken tot het leveren van onder andere grond en woudzand uit de eigen zandput.

Timmerman Sierbestrating is specialist in bestrating, terrastegels, siertegels en tuinartikelen. Zowel trendy, nostalgisch als landelijk. Timmerman Sierbestrating heeft een uitgebreide buitenpresentatie en een prachtige showroom aan de Dr. Larijweg 48 in Ruinerwold. Kenmerken van Timmerman Sierbestrating zijn beste prijsgarantie, grootste assortiment en snelle levering.

V.V. Ruinen is bijzonder verheugd met de jarenlange sponsoring van beide bedrijven.
IMG 5987 Ruinen 4

Lees meer

Verslag Ruinen1 – LEO 1

3 november                 Ruinen – L.E.O.                        (1-0)  4-2

Ruinen pakte de draad van de succesvolle seizoenstart weer op na de steken, die men onnodig liet vallen in de meest recente duels tegen de beide teams uit Assen. Tegen L.E.O. uit het net boven Assen gelegen Loon waren de eerdere wedstrijden in deze eeuw op sportpark ”De Baete” met een gemiddelde van 6 doelpunten (32 uit 5) doelpuntrijk en dat zou deze dag niet anders zijn. Na een matige eerste helft had het er echter nog geen enkele schijn van dat de productie weer tot 6 treffers zou oplopen, maar de tweede helft deed wonderen.

Lees meer

Start aanleg kunstgrasveld

Dinsdag 22 oktober hebben wij als vereniging vanuit de gemeente de Wolden de definitieve bevestiging gekregen dat er gestart kan worden met de aanleg van het kunstgrasveld! Dit houdt in dat er aankomend weekend al begonnen wordt met de werkzaamheden.

De aan- en afvoer van de materialen zal vanaf de parkeerplaats via de ingang voor de ambulance langs het tweede veld verlopen. Om dit mogelijk te maken wordt vrijdag 25 oktober de omheining aan de lange zijde van het tweede veld verwijderd en worden er rijplaten gelegd op de benodigde plekken.

Om de bereikbaarheid van een eventuele ambulance te waarborgen, zal de ingang voor de ambulance tijdelijk verplaatst worden naar de algemene entree.

Veld twee blijft gewoon in gebruik voor wedstrijden. Om op het trainingsveld te komen, loop je langs het hoofdveld naar het korfbalveld (er ligt een pad door de bosjes) en steek je het korfbalveld schuin over richting de sporthal. Dan loop je langs de sporthal en de school naar het trainingsveld.

De verwachting is dat de werkzaamheden circa acht weken in beslag gaan nemen. Wij vragen jullie begrip voor eventuele overlast. Voor vragen kun je contact opnemen met het hoofdbestuur
via het algemene e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

4 tegen 4

⚽️ Het spelen van 4 tegen 4 is een ideale manier om het voetbal (nog) beter onder de knie te krijgen ⚽️

We zijn Donderdag 17 Oktober gestart met JO13 & JO15.

Vrijdag 18 Oktober hebben JO8, JO9, JO10, JO11 & J012 gespeeld.

Lees meer

Dr. Hovingbeker voor Lars Mennink

Dr. Hovingbeker voor Lars Mennink

Er zijn net als andere jaren verschillende namen de revue gepasseerd, maar wij kwamen toch snel uit op een persoon die al vele jaren veel werk voor de vereniging gedaan heeft en nog steeds doet. Een doener, een stimulator, een motivator, iemand met pedagogische capaciteiten en zijn verantwoordelijkheid neemt. 
 
lars

Meer artikelen...