sub-menu

Ruinen – Steenwijk (2-0) 4-0

Ruinen kon bij een eventuele nederlaag op de laatste plaats terechtkomen, maar de werkelijkheid werd geheel anders in elkaar gezet door een bijna foutloos spelend Ruiner 14-tal, dat op deze dag stuk voor stuk een vette voldoende scoorde. Voor het als kampioenskandidaat geziene Steenwijk bleef het bij goede bedoelingen die eindigden in desillusie.
Na een openingsfase, waarin de degradanten van het afgelopen seizoen zich ook als 4de klasser gelijkwaardig toonden, kwam Ruinen halverwege de eerste helft (na een aantal vergeefse pogingen) het dichtst bij een treffer door een ziedend schot van Dennis Broekman, maar keeper Gerwin de Groot pareerde glansrijk. In de 27ste minuut kwam Ruinen daadwerkelijk op voorsprong. Na een afgeslagen hoekschop van Anthal Horlings schoot de voortreffelijk spelende Rody Lunenborg van ver raak. Ruinen ging domineren met het heersende drietal Horlings, Lunenborg en Prins op het middenveld en vergrootte na 33 minuten de voorsprong. Na de goede actie van Wilco Bult op rechts tikte Wouter Prins de 2-0 binnen.

Lees meer

Vriendinnen voetbal dag!!

Ook dit jaar organiseert V.V Ruinen weer de vriendinnen voetbal dag.

Het gaat een gezellige middag worden om te laten zien dat voetbal ook voor meiden is!
We gaan allemaal kleine oefeningen doen om de techniek een beetje onder de knie te krijgen. Uiteraard komen hier leuke spelletjes bij kijken, om tegen elkaar te kunnen strijden of individueel.
We willen het afsluiten met een wedstrijdje tegen elkaar, om te laten zien wat je in de middag al hebt geleerd.
Neem al je vriendinnen mee.

Dit alles staat gepland op 6 oktober van 15:00 tot 16:30 uur.
Opgaven kan via de email graag voor 4 oktober :
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Vriendinnen voetbaldag

KNVB eert Rini Hut met gouden speld

Tijdens de ledenvergadering van VV Ruinen op 27 september werd met name de aftredende voorzitter nadrukkelijk in het zonnetje gezet. Rini Hut trad af na een periode van 22 jaar in het bestuur, waarvan 18 jaargangen als voorzitter. Vanuit de KNVB werd hij zelfs geëerd met de gouden speld.

Nadat Jelle van Veen, bondsafgevaardigde namens de KNVB, hem had toegesproken en hem de onderscheiding opspeldde, overhandigde hij de zichtbaar trotse voorzitter ook nog een oorkonde ondertekend door bondsvoorzitter Michael van Praag.

Rini Hut ontvangt gouden speld. 2

Want naast voorzitter, was de Ruiner ook nog keepertrainer, jeugdtrainer, klusjesman, lid van de technische commissie en zelfs daar hield het lijstje niet op. De vereniging raakt dan misschien een zeer betrokken voorzitter kwijt, “maar,” verzekerde Rini, “ik ben hier nog wel een tijd.” Want er zal veel moeten gebeuren, wil hij ‘zijn’ vereniging echt loslaten.

Tussendoor was er ook nog tijd om een andere vrijwilliger te onderscheiden. Henk Joosten kreeg voor zijn inzet als jeugd- en seniorentrainer en tal van andere functies uit handen van de voorzitter de Dr. Hovingbeker. Deze beker wordt al jaren uitgereikt aan vrijwilligers met een uitzonderlijke staat van dienst voor de vereniging.

Inmiddels is Hut zelf met pensioen en leek het hem goed om het dan ook wat rustiger aan te gaan doen. Hij kijkt terug op een mooie periode en concludeert dat het na 18 jaar ook wel een keer genoeg is. De jongste selectiespeler was immers nog niet geboren toen hij aantrad. Bert Mulder zal hem opvolgen, maar niet eerder dan dat Rini zelf de vergadering kon besluiten. Met zijn laatste woorden en een korte snik sloeg hij voor het laatst met de hamer op tafel, een staande ovatie van alle leden tot gevolg. 

(Sander Dekker)

Aftredend bestuurslid Rini Hut krijgt gouden speld KNVB

Na 22 jaar in het bestuur gezeten te hebben waarvan 18 jaar als voorzitter heeft Rini Hut afgelopen woensdag avond (27-09-2017) tijdens de algemene ledenvergadering zijn bestuursfunctie neergelegd. 
Rini kreeg een gouden speld opgespeld door Jelle van Veen als afgevaardigde van de KNVB en kreeg daarbij ook nog een oorkonde, Later werd door de nieuwe voozitter Bert Mulder nog een diner bon en een bijbehorende pen met inscriptie overhandigd. Rini zal nog diverse taken blijven uitvoeren binnen de vereniging zoals indeling velden voor de spelende thuis teams, helpt met divese klussen bij de maandagmorgengroep, sleept en rolt de velden en zit nog in de kerstzaalvoetbal commissie. Rini we willen je nogmaals bedanken voor de jarenlange inzet binnen de vereniging.

2 Rini Hut ontvangt gouden speld. 2 

 Rini Hut ontvangt gouden speld. 2

                                                3 Rini Hut ontvangt gouden speld. 3

Meer artikelen...