sub-menu

Schalke auf Tournee Hoogeveen

Nog 4 weken en dan komt Schalke 04 naar Hoogeveen.  In deze nieuwsbrief melden wij alle informatie over het voetbalkamp, FC Schalke 04 en leuke toevoegingen aan het voetbalkamp! Ik wens je veel leesplezier en zie je binnenkort op ons voetbalkamp in HoogeveenVergeet je niet je vriendjes en vriendinnetjes te vertellen over het voetbalkamp? We hebben nog plekken beschikbaar!

Mit Königsblauen Grüßen,

Angelo Hummel
Hoofdtrainer, Schalke auf Tournee

Meer informatie:


http://schalkeauftournee.nl/schalke-auf-tournee-hoogeveen/

Een tipje van de sluier:
Dribbelen als Max Meyer


Tijdens het voetbalkamp is dribbelen een belangrijk item van de traingen. FC Schalke 04 jeugdexponent en toptalent Max Meyer heeft samen met de technische staff van de jeugd verschillende dribbeloefeningen voorbereidt voor jullie! Oefen alvast je dribbelen om zo goed mogelijk te starten.

Tip:
Tik de bal bij elke stap met je veters van je schoen vooruit. Probeer in plaats van heel snel eerst zo vaak mogelijk de bal te raken terwijl je 30 meter recht vooruit dribbelt. Hou de bal dichtbij!


Meer informatie:

http://schalkeauftournee.nl/schalke-auf-tournee-hoogeveen/

4 x 4 toernooi i.s.m. zwembad Ruinen

Op vrijdag 19 mei werd er voor de tweede keer een 4 x 4 toernooi met daarbij zwembadactiviteiten  bij zwembad georganiseerd. Ondanks de matige weersomstandigheden, was de opkomst goed.
Spelers van JO–9  starten met 4 x 4 toernooi.  4 wedstrijden van 12 minuten, de indelingen geschiede door de wel bekende genummerde tafeltennis balletjes. De JO–11 spelers gingen aan de slag met de zwembadactiviteiten: pannakooi, flessenvoetbal, tafelvoetbal en zwembadvoetbal. Tijdens de welverdiende pauze, kregen spelers en begeleiding een consumptie van de vrijwilligers van het zwembad. Hierna was het tijd voor 4 x 4 voor JO–11 en de zwembad activiteiten voor de JO–9. 

Winnaars 4 x 4                                              
JO-9       Dean Vermeulen             
JO-11    Vigo Storm     

Winnaars zwembad activiteiten                
JO-9       Bastiaan Koning              
JO-11    Levi Mennink

Vrijwilligers bedankt voor de hulp.
zwembad 2

kampioenen zwembad

Roger Steenbergen komend seizoen 2017-2018 trainer Jo19

Na lang zoeken heeft de TCJ een nieuwe trainer voor de aftredende Jo19 trainer Klaas Snijder gevonden.
Roger Steenbergen zal voor het komende seizoen de Jo19 gaan trainen, Roger is geen onbekende binnen de vereniging en heeft al diverse teams getraint en onder zijn hoede gehad. We wensen Roger veel succes voor het komende seizoen.

Nieuwe assistent trainer voor VV Ruinen 1

Assistent trainer Jordi Beeksma vertrekt bij VV Ruinen en Martijn Hut volgt hem met ingang van het volgend seizoen op.
Afgelopen zondag na de laatste competitie wedstrijd van Ruinen 1 werd er afscheid genomen van Jordi Beeksma. Jordi gaat volgend seizoen voetballen bij de zondagclub C.V.V. Germanicus en dit is niet te combineren met de functie assistent trainer bij V.V. Ruinen. Jordi werd na de wedstrijd bedankt en er is hem een bos bloemen aangeboden namens de vereniging.
Vorige week zijn er gesprekken geweest met Martijn Hut en wordt komend seizoen de nieuwe  assistent trainer van de selectie van V.V. Ruinen. Martijn is in het seizoen 2013-2014 en 2014-2015 ook al assistent trainer van de V.V. Ruinen geweest. Daarna is hij twee jaar hoofdtrainer bij Hoogersmilde geweest, dit is voor hem niet te combineren met zijn eigen bedrijf.
Martijn welkom terug en veel succes met de functie als assistent trainer.

Meer artikelen...